4.8.16

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυροβόλησε τους γονείς της φόνισσας της πρώην συζύγου του! (upd)


ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ 26ΧΡΟΝΗΣ ΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ

της Χριστίνας Κοκκίνη
(Ανανέωση 18:40) Λίγο μετά τις 18:30 ο  41χρονος «έπεσε» στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ και συνελήφθη βάζοντας τέλος στο οικογενειακό δράμα.
------------------------------------------------------------------
Συνεχίζεται κατά τον χειρότερο τρόπο η οικογενειακή τραγωδία στο Κορωπί, όπου το βράδυ της Πέμπτης έπεσε νεκρή μία 35χρονη γυναίκα, από το χέρι 26χρονης συντρόφου του πρώην συζύγου της: Ο 41χρονος πρώην σύζυγος της δολοφονημένης φέρεται να πυροβόλησε τον πατέρα της 26χρονης και τη σύντροφό του, στο σπίτι τους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο θύματα νοσηλεύονται, ελαφρά τραυματισμένοι, ενώ ο 41χρονος τράπηκε σε φυγή.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν σε κατάσταση αμόκ και εκτόξευσε απειλές πριν εξαφανιστεί. Στο σημείο έσπευσαν γρήγορα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να τον εντοπίσουν.
Ολα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν η νυν σύντροφος του 41χρονου, η 26χρονη, πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του 41χρονου και μετά από μεταξύ τους καβγά μαχαίρωσε σε πολλά σημεία την 35χρονη, η οποία κατέληξε. 
Σε δήλωση που έκανε σε άλλη ιστοσελίδα ο δράστης φέρεται να είπε: «Μου έφαγε τη γυναίκα. Δεν θα μείνει ρουθούνι απόψε. Ας έρθουν χίλια περιπολικά. Την καραμπίνα την έχω στο στόμα του. Όποιος έχει αρ...α ας έρθει».
Ζήτησε να μιλήσει και στο γιο του: «Φέρτε μου το γιο μου μιλήσω. Κάποιος πρέπει να πληρώσει σήμερα γι' αυτό.  Μου έφαγε τη γυναίκα, την καλύτερη γυναίκα...»
Απ'οτι φαίνεται είναι πολλά που πρέπει να βγουν στο φως της επιφάνειας για να γίνει κατανοητή η τραγωδία αυτή. Ας τελειώσει εδω.
pronews