13.8.16

Με Premier League νιώθουμε άρχοντες

Πρεμιέρα και για την Premier League 2016-17.


Το πρωτάθλημα που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα της υφηλίου και κυριολεκτικά είναι η χαρά για όποιον ασχολείται με το στοίχημα ξεκινάει σήμερα. Η πρωταθλήτρια Λέστερ δοκιμάζεται στην έδρα της Χαλ που επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα υποδέχεται τη Σάντερλαντ που είναι ικανή για τα πάντα. Το ματς της ημέρας είναι το Έβερτον - Τότεναμ, ενώ φυσικά τα Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Χαμ, Μίντλεσμπρο - Στόουκ και Μπέρνλι - Σουόνσι έχουν τη δική τους πινελιά. Από τις παραπάνω 3-4 γραμμές γίνεται κατανοητό πως φέτος θα έχουμε μια εντελώς διαφορετική Premier League από την περσινή. Για τη Ligue 1 έγινε η αρχή χθες και σήμερα έχουμε 5 αναμετρήσεις εκ των οποίων ξεχωρίζει από άποψη ονομάτων αυτή της Μπορντο με τη Σεντ Ετιέν.


Η πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ την περασμένη εβδομάδα άφησε αρκετά ερωτηματικά. Μετά τα 10 σημερινά ματς θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ως προς την κατάσταση των ομάδων. Η Άστον Βίλα καλείται να ξεπεράσει την ψυχρολουσία από το League Cup και υποδέχεται τη Ρόδεραμ, η Νιουκάστλ, που θέλει να αποδείξει ότι είναι περαστική από την κατηγορία, φιλοξενεί τη Χάντερσφιλντ και η Νόριτς τη Σέφιλντ Γουεν. Είναι ολοφάνερο πια ότι το νόμιμο στοίχημα άνοιξε διάπλατα τους ορίζοντές του σε κάθε παίχτη.


Στην Eredivisie ο Άγιαξ θέλει να κάνει το 2 στα 2 υποδεχόμενος τη Ρόντα. Η Primeira Liga ξεκίνησε μόλις χθες και απόψε η πρωταθλήτρια Μπενφίκα φιλοξενείται από τη νεοφώτιστη Τοντέλα. Στην Αυστρία η Σάλτσμπουργκ πρέπει να ξυπνήσει και θα κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει το διπλό από τη Ριντ. Στο Βέλγιο τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας είναι τα Σαρλερουά - Γάνδη και Γκενκ - Μπέβερεν, ενώ στη Δανία ξεχωρίζει το ντέρμπι της Κοπεγχάγης με τη Μίντιλαντ. Σφαγή θα γίνει στο τουρκικό Σούπερ Καπ όπου η Μπεσίκτας αντιμετωπίζει τη Γαλατασαράι.


Οι Ολυμπιακοί αγώνες συνεχίζονται φυσικά με πολύ πλούσιο πρόγραμμα. Έλληνες έχουμε σήμερα σε σκοποβολή, τριπλούν, 400μ., Έπταθλο, Ιστοπλοΐα, Άλμα επί κοντώ. Από τα ομαδικά αθλήματα και όσον αφορά τουλάχιστον στο στοίχημα το ενδιαφέρον κεντρίζει το μπάσκετ με πολύ δυνατά ματς. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής ανάμεσα σε Αργεντινή και Βραζιλία στις 20:15 ενώ αργότερα έχει Ισπανία - Λιθουανία και Νιγηρία - Κροατία.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.