14.8.16

Mια πολύ καλή λύση: Σε νησιά εκτός Ευρώπης θέλει να «στείλει» η γερμανική AfD τους πρόσφυγες


ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Η επικεφαλής του αντιμεταναστευτικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) δήλωσε πως το Βερολίνο πρέπει να στείλει τους πρόσφυγες των οποίων το αίτημα ασύλου απορρίφθηκε και τους παράτυπους μετανάστες σε νησιά έξω από την Ευρώπη και να μετατρέψει την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Προσφύγων σε μια υπηρεσία για την μετανάστευση.

Η ηγέτης του κόμματος Φράουκε Πέτρι διατύπωσε τις εν λόγω προτάσεις σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο στην εφημερίδα Bild.

«Οι παράτυποι μετανάστες και οι αιτούντες άσυλο, οι αιτήσεις των οποίων απορρίφθηκαν θα εγκατασταθούν σε δύο νησιά εκτός Ευρώπης που τελούν υπό την προστασία των Ηνωμένων Εθνών»
, δήλωσε η Πέτρι, δίχως να αναφέρει τα ονόματα των νησιών που εννοούσε.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ερμήνευσαν τα σχόλια της, τονίζοντας ότι αναφερόταν στα δύο νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού, Ναούρου και Μανούς, όπου η Αυστραλία χρηματοδοτεί κέντρα φιλοξενίας αιτούντων άσυλο. Η αυστραλιανή κυβέρνηση τους έχει διαμηνύσει ότι δεν μετεγκατασταθούν ποτέ στην Αυστραλία.

«Προτείνω την μετατροπή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Προσφύγων σε μια υπηρεσία μετανάστευσης που θα εξασφαλίζει ότι όλοι οι παράτυποι μετανάστες θα φύγουν από αυτή την χώρα το ταχύτερο δυνατό» προσέθεσε η Πέτρι.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Προσφύγων έχει κατακλυστεί από εκατοντάδες χιλιάδες αιτήσεις ασύλου από το περασμένο έτος.

Η μεταναστευτική κρίση στην Ευρώπη και η εισροή ενός και πλέον εκατομμυρίων προσφύγων στην Γερμανία την περασμένη χρονιά ήταν ένας από τους κύριους λόγους αύξησης των ποσοστών της AfD. Το κόμμα καταλαμβάνει πλέον έδρες στα οκτώ από τα δεκαέξι κοινοβούλια των ομόσπονδων κρατιδίων της Γερμανίας και αναμένεται να συγκεντρώσει σημαντικά ποσοστά στις τοπικές εκλογές που διεξαχθούν τον επόμενο μήνα στο Βερολίνο και στο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία.

Νωρίτερα αυτό το χρόνο, η Πέτρι προκάλεσε... κατακραυγή  (!!!) προτείνοντας να παραχωρηθεί στις δυνάμεις ασφαλείας η δυνατότητα να κάνουν χρήση των όπλων τους εναντίον των μεταναστών.
(Προφανώς θα έπρεπε να τους ραίνουν με...άνθη!!!)

Οι περισσότεροι από ένα και πλέον εκατομμύριο μετανάστες που έφτασαν στην Γερμανία τον περασμένο χρόνο είναι πρόσφυγες που δραπετεύουν από τον πόλεμο και τις διώξεις στην Συρία, στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ.

πηγη: tovima