19.8.16

Ερευνα για την ανθρωποθυσία (;) στο CERN - Οι συμμετέχοντες στη τελετή είχαν πρόσβαση στο υπέρ-απόρρητο κέντρο [φωτό & βίντεο]


ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"; 

Το European Organization for Nuclear Research ή αλλιώς CERN, ξεκίνησε έρευνα μετά την καταγραφή από κάμερα ασφαλείας του Κέντρου νυχτερινής σατανιστικής τελετής στο προαύλιο χώρο. Σύμφωνα με εκπρόσωπο τύπου του CERN η τελετή περιλάμβανε και κάτι που μοιάζει με "ανθρωποθυσία" μίας γυναίκας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, άνδρες ντυμένοι με μαύρους μανδύας λαμβάνουν μέρος σε σατανιστική τελετή στο κέντρο της Γενεύης.
Oι οκτώ άντρες με πρόσβαση στο CERN, ντυμένοι στα μαύρα θυσίασαν (;) στο άγαλμα του θεού Σίβα μια γυναίκα ντυμένη στα λευκά.
 
Η διοίκηση του CERN ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για την αυτοσχέδια φάρσα στον υπαίθριο χώρο των εγκαταστάσεων στην Γενεύη. Μικρή λεπτομέρεια που εξόργισε τη διοίκηση ακόμη περισσότερο, το άγαλμα του θεού Σίβα που συμβολίζει την πολυπολιτισμικότητα του CERN, είναι δώρο της κυβέρνησης της Ινδίας στο ερευνητικό κέντρο.
"Οι σκηνές αυτές έχουν καταγραφεί εντός της έκτασης του CERN δεν έχουν γίνει όμως με την άδειά μας", τόνισε ο εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Συμβούλιου Πυρηνικής Έρευνας.
Σύμφωνα με τους αρμόδιους για να μπει κάποιος στο CERN, όπως οι άνθρωποι που φαίνονται να κάνουν την σατανιστική τελετή, πρέπει να έχει χτυπήσει ειδική κάρτα εισόδου, είτε είναι μέρα είτε νύχτα.
Η αστυνομία της Γενεύης τονίζει ότι έχει ενημερωθεί για το περιστατικό από το Κέντρο όμως δεν έχει αναλάβει επίσημα την υπόθεση.
Στο CERN γίνονται έρευνες για την ανακάλυψη του λεγόμενου "σωματιδίου του Θεού".
The European Organization for Nuclear Research has launched an investigation into a video filmed at night on its Geneva campus depicting a mock ritual human sacrifice (pictured)
The bizarre video which has circulated online for days shows several individuals in black cloaks gathering in a main square at Europe's top physics lab, in what appears to be a re-enactment of an occult ceremony
Bizarre: The video includes the staged 'stabbing' of a woman
The people in the video are thought to have had access badges for the CERN site
CERN hosts machinery carrying out some of the world's most elaborate particle research. Pictured is the particle accelerator tunnel


pronews