13.8.16

Απάτριδες βεβήλωσαν τον τάφο του ήρωα πιλότου Στέργιου Κωτούλα!...

Αυτά τους δίδαξαν στα κομματικο-κατευθυνόμενα σχολεία μετά το 1974.Μόνο  "ήρωες" πολυτεχνείου και πράσινα άλογα έμαθαν να σέβονται.Τίποτα άλλο, ούτε πατρίδα ούτε θρησκεία ούτε οικογένεια!
ΑΛΕΞ

Βεβηλώθηκε με σπρέυ το λιτό μνημείο, η μαρμάρινη πλάκα στον τάφο  του Σμήναρχου Στέργιου Κωτούλα! Τα αίτια αυτής της ασεβούς πράξης είναι αδιευκρίνιστα και οι δράστες παραμένουν άγνωστοι. 
Ο Σμήναρχος Στέργιος Κωτούλας, ήταν 55 ετών και πατέρας δύο παιδιών. Έχασε την ζωή του σε επιχείρηση για την κατάσβεση πυρκαγιάς στην περιοχή του Κατελειού στις 27 Αυγούστου 2009. 

Ο Κωτούλας είχε συνολική εμπειρία 4.025 ώρες πτήσης σε μαχητικά, μεταγωγικά και ψεκαστικά αεροσκάφη, εκ των οποίων 524 ώρες στα αεροσκάφη PZL.
 Κατά το τραγικό δυστύχημα, ενώ ο Σμήναρχος ήταν κοντά στο σημείο κατάσβεσης πυρκαγιάς,  το αεροσκάφος του χτύπησε σε καλώδια υψηλής τάσης, το αριστερό φτερό κόπηκε, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και το PZL να καταπέσει σε αυλή ξενοδοχείου, παρά τις προσπάθειες του πιλότου εντός λίγων δευτερολέπτων να μην πέσει το αεροπλάνο σε σπίτια ή το ξενοδοχείο.
 Ο αείμνηστος Σμήναρχος Κωτούλας βρήκε τον θάνατο. 
Το σώμα του τυλίχτηκε στις φλόγες. Οι συνάδελφοι και ο λαός της Κεφαλονιάς στην οποία υπηρετούσε, είναι οργισμένοι και απορούν για το ποιος θέλησε να βεβηλώσει το μνημείο του.... 

 www.elkosmos.gr