22.8.16

Παιδί καμικάζι- αυτοκτονίας συλλαμβάνεται λίγο πριν πυροδοτήσει τα εκρηκτικά όπως στην Τουρκία (βίντεο - σοκ)


της Μαρίνας Νικολάκη
Ανθρωποι- τέρατα οι τρομοκράτες φανατικοί ισλαμιστές που σκόρπισαν τον θάνατο σε 51 ανθρώπους όπου διασκέδαζαν ανέμελα σε γάμο στη Τουρκία, δεν διστάζουν να επιστρατεύσουν ακόμα και μικρά παιδιά τώρα πια προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο τους. Oι φόβοι όλων πως το ISIS στρατολογεί και αναγκάζει ανήλικους να γίνουν καμικάζι αυτοκτονίας βγήκαν αληθινοί με τον χειρότερο τρόπο.
 
Σύμφωνα με τη τουρκική εφημερίδα Hurriyet, ένας ανήλικος καμικάζι βρέθηκε ανάμεσα στους καλεσμένους συγγενείς και φίλους των νεόνυμφων παριστάνοντας πως χαίρεται με τον γάμο του ζευγαριού για να μη κινήσει τις υποψίες πριν ανατιναχθεί. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά! Λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε και το θανατηφόρο γιλέκο του που πυροδότησε...
 
Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζει ότι ο δράστης που σκόρπισε το θάνατο σε 51 ανθρώπους, εκ των οποίων 29 παιδιά, και τραυμάτισε τουλάχιστον 69 ήταν μεταξύ 12 και 14 ετών.
 
«Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε από το Ισλαμικό Κράτος. Ένας βομβιστής αυτοκτονίας ηλικίας μεταξύ 12 και 14 ετών ανατινάχθηκε. Ξέρουμε ότι το ΙΚ έχει επιχειρήσει να κερδίσει έδαφος στο Γκαζιαντέπ εδώ και καιρό»,δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος σε δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη έπειτα από τη φονική επίθεση.
 
Ακόμα πιο τραγική κάνει την υπόθεση ένα σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη λίγο μετά τον ματωμένο γάμο... αυτή τη φορά στο Κιρκούκ του Ιράκ.
 
Ενας επίδοξος ανήλικος βομβιστής έγινε αντιληπτός πριν ανατιναχτεί και σκορπίσει θάνατο και πανικό.
 
Οι εικόνες από τη σύλληψή του που κάνουν το γύρο του κόσμου προκαλούν μόνο θλίψη και οργή.
 
To αγόρι είναι ηλικίας 12 – 13 ετών συνελήφθη λίγο πριν από την επίθεση αυτοκτονίας.
 
Η σύλληψή του έχει καταγραφεί σε βίντεο:

pronews