24.8.16

Πέντε ματς, πολλά τα εκατομμύρια

Ο ΑΠΟΕΛ παίζει για ανατροπή και βλέπει ομίλους.



Το Champions League είναι μια διοργάνωση συνυφασμένη με το θέαμα, αλλά εννοείται πως για τις ομάδες που μπαίνουν στους ομίλους παίζει τεράστιο ρόλο η ανταμοιβή που παίρνουν από την UEFA και τους χορηγούς. Καταλαβαίνει συνεπώς οποιοσδήποτε το πόσο μεγάλη σημασία έχουν τα playoffs της διοργάνωσης. Μεγάλη μέρα σήμερα για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς για τους πρωταθλητές Κύπρου κρίνεται κάτι παραπάνω από τη μισή σεζόν στο αποψινό ματς. Στην Κοπεγχάγη ηττήθηκε χωρίς να σκοράρει, όμως μόλις με 1-0, και η πρόκριση είναι στα χέρια του, αν κερδίσει με 2 γκολ διαφορά τους Δανούς. Προγνωστικά θα έχουμε και στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια της βραδιάς. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη καθαρίσει με το 5-0 στο Βουκουρέστι επί της Στεάουα και απόψε απλώς θα κάνει προπόνηση στο "Έτιχαντ". Σχετικά άνετα πέρασε και η Γκλάντμπαχ από την Ελβετία κερδίζοντας με 3-1 τη Γιουνγκ Μπόις, οπότε το μυαλό της είναι ήδη στους ομίλους. Εντελώς αμφίρροπο είναι το Ροστόφ - Άγιαξ που έληξε 1-1. Ο Ιβάν Σαββίδης εύχεται να μην έχει την ίδια κατάληξη με τον ΠΑΟΚ η δεύτερη ομάδα στην οποία εμπλέκεται και η αλήθεια είναι πως ακόμη και το σκορ του πρώτου αγώνα είναι ίδιο με αυτό που είχε ο δικέφαλος στο Άμστερνταμ. Τέλος, το 1-1 της Σάλτσμπουργκ μέσα στο Ζάγκρεμπ με τη Ντιναμό δίνει ελαφρύ προβάδισμα στους Αυστριακούς, όμως για να πάρουν την πρόκριση θα πρέπει να είναι πολύ πιο πειστικοί απ' ό,τι μέχρι τώρα στη σεζόν.


Εκτός από Champions League, έχουμε για σήμερα και κάποιους αγώνες που απέμειναν για το League Cup Αγγλίας. Οι ομάδες της Πρέμιερ αγωνίζονται κόντρα σε κατώτερους θεωρητικά συλλόγους, ωστόσο σ' αυτή τη διοργάνωση συμβαίνουν τα πάντα. Συγκεκριμένα παίζουν Σάντερλαντ - Σριούσμπερι, Άκρινγκτον - Μπέρνλι, Μόρκαμπ - Μπόρνμουθ και Φούλαμ - Μίντλεσμπρο.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.