12.8.16

Κι άλλοι βόθροι!


του συνεργάτη μας  Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου

Ξανάκουσα και ξαναείδα μια σειρά από κραυγαλέα σκάνδαλα -κλοπές- στο «Μαζί μου Ακούει» του βουλευτή Ν. Νικολόπουλου και μια ομάδα θαρραλέων δημοσιογράφων, στο κανάλι «Kontra», το Σαββατόβραδο της 30ης Ιουλίου.
Ονόματα, διευθύνσεις καθεστωτικά κανάλια, εκατομμύρια ευρώ κάνουν παρέλαση και κατευθύνθηκαν σε διάφορες.. δημοκρατικές τσέπες!
Τι επιτροπές ανταγωνισμού, τι δικαστές με ονόματα και πάει λέγοντας.
Η κυβέρνηση κάνει τον μοσκιό. Το ΚΚΕ παριστάνει το σοβαρό και εξακολουθεί να μας μιλά για τα… αντιλαϊκά μέτρα.
Τα λαλίστατα παπαγαλάκια μας απασχολούν με παπαρολογίες ενώ ο σάπιος λαός αδιαφορεί και σιωπά!
Πρόταση πρακτική:

Αντί ο.. χριστιανός ορθόδοξος – πως αντέχει αλήθεια τόση μπόχα –Υπουργός Αμύνης να κατασκευάζει χώρους υποδοχής λαθρομεταναστών δεν βάζει τη ΜΟΜΑ να κατεδαφίζει προεδρικά και πρωθυπουργικά και δικαστικά μέγαρα, τα οποία κατάντησαν κυλώνειον Άγος στο δημόσιο βίο της χώρας! Γιατί οι πάντες σιωπούν στα όσα αδιανόητα αποκαλύπτει αυτή η εκπομπή; Όλοι την φοβούνται; Όσους ενδιαφέρονται για το σπάσιμο των βόθρων τους συνιστώ να παρακολουθούν αυτή την μοναδική εκπομπή που χτυπά τους τσιμενταρισμένους βόθρους με το σφυρί.
Η πολύ.. σοβαρότητα ισοδυναμεί με συνενοχή!
Πρέπει κάποτε στο ΚΚΕ να καταλάβουν ότι τα αντιλαϊκά μέτρα, σε μεγάλο ποσοστό, οφείλονται και στη διαφθορά! Συνεπώς να σταματήσουν εκεί στον Περισσό να το παίζουν μιξοπαρθένες! Αρκετά!
Εκτός κι αν έχουν.. λόγους!

Υ.Γ. Μετά τη χάραξη αυτών των… αντιδημοκρατικών γραμμών διάβασα στο «ΠΑΡΟΝ» της 31 Ιουλίου, τις απίστευτες αποκαλύψεις, για «τα εκκολαπτήρια κυκλωμάτων στο Εφετείο και Εισαγγελία Αθηνών».
Επείγουσα ανάγκης να κατέβει η ΜΟΜΑ, να γκρεμίσει ό,τι βρίσκει στην «ανεξάρτητη Δικαιοσύνη»!
Οι δικαστές ν’ απαντήσουν και όχι να μας λένε... αέρα πατέρα.

Αθήνα 11/8/2016