17.8.16

Δύο σφαγές και τρία αμφίρροπα


 Χαμός απόψε σε "Ντραγκάο" και "Μαδριγάλ".



Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί σε κανένα από τα 5 σημερινά ζευγάρια για τα play-offs του Τσάμπιονς Λιγκ. Επομένως, είναι λογικό που οι αποδόσεις σχεδόν σε όλες τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος είναι σχετικά μοιρασμένες. Τα μεγάλα παιχνίδια είναι δύο. Η Βιγιαρεάλ ως 4η στην Πριμέρα Ντιβιζιόν αντιμετωπίζει στο "Μαδριγάλ" τη Μονακό που πέρασε δια πυρός και σιδήρου αλλά απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε, ενώ η Πόρτο καλείται να φιλοξενήσει τη Ρόμα που φαίνεται ότι θα είναι πολύ δυνατή φέτος. Η Χάποελ Μπερ Σεβά άφησε εκτός τον Ολυμπιακό και το επόμενο εμπόδιο που πρέπει να περάσει για να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι αυτό της Σέλτικ, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στη Σκωτία. H Ντάνταλκ πραγματοποίησε την έκπληξη αποκλείοντας τη ΜΠΑΤΕ και τώρα φιλοξενεί μια παρόμοια ομάδα στο στυλ παιχνιδιού, τη Λέγκια Βαρσοβίας. Τέλος, η Λουντογκόρετς με έναν φοβερό Βάντσερσον στην επίθεσή της φιλοξενεί την Βικτόρια Πλζεν σε ένα επίσης πολύ αμφίρροπο ζευγάρι.


Εκτός από Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε και ένα ματς για το Γιουρόπα Λιγκ. Η Σεντ Ετιέν, που με λίγη δόση τύχης και χωρίς να εντυπωσιάσει πέρασε το εμπόδιο της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο, αντιμετωπίζει σήμερα τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ εκτός έδρας στις 19:00. Επίσης, τρία παιχνίδια διεξάγονται για την Τσάμπιονσιπ με το Νιούκαστλ - Ρέντινγκ να ξεχωρίζει.


Σήμερα οι ελληνικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς αγώνες περιορίζονται σε αυτήν του Μιχάλη Αναστασάκη για τη σφυροβολία και σε αυτή των Παύλου Καγιαλή και Παναγιώτη Μάντη για την ιστιοπλοΐα. Την παράσταση όσον αφορά στο στίβο κλέβουν ο τελικός των 200μ. ανδρών, αυτός των 100μ. με εμπόδια γυναικών και ο τελικός του μήκους γυναικών. Στο μπάσκετ θα γίνουν μεγάλες μάχες, καθώς διεξάγονται και οι τέσσερις προημιτελικοί.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.