4.8.16

Τζέφρη: «Μπαίνω ξανά μπροστά. Δεν ζητάω συγγνώμη για τα όσα έκανα για την πατρίδα»!



(Όταν λέει πατρίδα, ποια εννοεί; Juan)

Του πολίτη Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου


Αυτά είχε την αναισχυντία να μας πει ο εθνικός ολετήρας. Αντί για το εδώλιο στο ΕΚΤΑΚΤΟ Στρατοδικείο διεκδικεί βουλευτική έδρα και ρόλο Μεσσία!
Γνωρίζει πολύ καλά κι’ αυτός και οι εν Ελλάδι όμοιοί του ότι τούτος ο «λαός» είναι ηλίθιος. Καλό σου ταξίδι χάροντα στο βασίλειο του Άδη που λέγεται Ελλάδα, ο «λαός» της οποίας είναι πρόθυμος για τα πάντα!


Το ξέρεις χάροντα, το έκανες με «επιτυχία» στο παρελθόν! Θα του δώσεις κάτι να γλείψει κι’ αυτός θα αναλάβει να σε περάσει στην απέναντι όχθη της Αχερουσίας με τη βοήθεια της Κλωθώς και του Ερμή!


Τα όσα γίνονται στην δύσμοιρη Ελλάδα ετούτων των χρόνων, επιβεβαιώνουν απόλυτα αυτά που καταμαρτυρούσα στον «κυρίαρχο» λαό εδώ και πολλά χρόνια (βλ. π.χ. τα άρθρα μου: «Αυτόν το σάπιο «λαό» ποιος θα τον αγοράσει;» («Πολιτικά Θέματα» της 3-10-2003) «Εισαγωγή λαού» («Πολιτικά Θέματα», της 9-1-2004) – «Η μετάλλαξη των Ελλήνων και ο επερχόμενος εθνικός αφανισμός» (στα ίδια, της 7-12-2003), και «Σάπισε το πολιτικό σύστημα», στα ίδια της 18-7-2003. Αναδημοσιεύθηκαν στο Β’ τόμο του συλλογικού μου έργου: «Πολιτική και Κοινωνία στην Ελλάδα του Λαϊκισμού», εκδ. «Πολιτικά Θέματα», Αθήνα 2004).
Αν ο λεγόμενος ελληνικός λαός και οι κάθε λογής πολιτικοί του ταγοί δεν ομολογήσουν ότι ως λαός και ως «κράτος» σαπίσαμε, έξοδος από το αδιέξοδο ΔΕΝ υπάρχει.
Το ξέρω, αυτή η διαπίστωση είναι πολύ δύσκολο να γίνει αποδεκτή. Όμως είναι αυτή που θα λειτουργήσει ως ελιξίριο για την ανάσταση της Ελλάδας.
Όταν οι πατριδοκτόνοι εξακολουθούν να κυβερνούν και οι πολιτικοί Αυστραλοπίθηκοι ν’ ακολουθούν, Ανάσταση ΔΕΝ θα υπάρξει! Την αλήθεια αυτή την επιβεβαιώνει και η δίωρος συνάντηση Τσίπρα-Παπανδρέου στο Προεδρικό Μέγαρο. Νέες κοινωνιοκτόνες συμφωνίες.