28.8.16

Ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη


Μονακό - Παρί το ματς της βραδιάς.

Είναι γεγονός πως σήμερα σχεδόν σε πολλά πρωταθλήματα της "γηραιάς ηπείρου" υπάρχουν ντέρμπι. Στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι που πέρασε άνετα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ που προέρχεται από μια μεγάλη αποτυχία. Δεν είναι και λίγο να αποκλείεσαι για 2η συνεχόμενη χρονιά από το Europa League από την Άστρα Γκιούργκιου. Το 2ο ματς διεξάγεται νωρίς το μεσημέρι ανάμεσα στη Γουέστ Μπρομ και τη Μίντλεσμπρο που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία σαν να μην έλειψε μια μέρα.
Μεγάλο ματς έχουμε στη Γαλλία όπου η Παρί θέλοντας να αποδείξει ότι μπορεί να είναι το αφεντικό στο Σαμπιονά ακόμη και χωρίς τον Ζλάταν δοκιμάζεται στην έδρα της Μονακό που πέρασε πανηγυρικά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σεντ Ετιεν - Τουλούζ και Μπορντό - Ναντ τα άλλα 2 της ημέρας.
Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν έχουμε δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια. Δύο από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας συγκρούονται αργά το βράδυ. Η Βιγιαρεάλ δεν έχει καθόλου καλή ψυχολογία μιας και αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ και συνεχίζει στο Γιουρόπα, αλλά πρέπει να βρει δύναμη για να αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη στο "Μαδριγάλ". Νωρίτερα η Μπαρτσελόνα παίζει στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ένα γήπεδο από το οποίο λίγοι θα φύγουν νικητές και φέτος. Αλαβές - Σπόρτινγκ Χιχόν και Λας Πάλμας - Γρανάδα είναι τα υπόλοιπα σημερινά.
Το Καμπιονάτο δεν έχει το μεγάλο ντέρμπι στο σημερινό του πρόγραμμα, ωστόσο δεν λείπουν οι ευκαιρίες για προγνωστικά και στοίχημα. Η Ίντερ ήταν πολύ κακή στην πρεμιέρα και πρέπει να ρεφάρει απόψε φιλοξενώντας την Παλέρμο. Η δε Ρόμα καλείται να συνέλθει από την αποτυχία του αποκλεισμού στο Τσάμπιονς Λιγκ και ταξιδεύει στο Κάλιαρι για να παίξει με την ομώνυμη ομάδα. Στην 1η αγωνιστική η Φιορεντίνα έχασε δύσκολα με 2-1 από τη Γιουβέντους, όμως έπαιξε καλά και αν είναι σοβαρή σήμερα, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα κόντρα στην Κιέβο στο "Αρτέμιο Φράνκι".
Χέρτα Βερολίνου - Φράιμπουργκ και Χόφενχαϊμ - Λειψία είναι τα δύο αποψινά παιχνίδια για τη Μπουντεσλίγκα. Φυσικά, αυτές που κλέβουν την παράσταση είναι οι νεοφώτιστες της κατηγορίας.
Στην άλλη Μπουντεσλίγκα, αυτήν της Αυστρίας, έχει δύο πολύ δυνατά παιχνίδια με τη Ραπίντ Βιέννης να φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ και τη Ριντ την Αούστρια Βιέννης. Στο Βέλγιο επίσης τα Μπριζ - Σταντάρ Λιέγης και Άντερλεχτ - Γάνδη δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. To Γκρασχόπερς - Γιουνγκ Μπόις είναι το καλύτερο παιχνίδι της ημέρας για την Ελβετική Σούπερ Λιγκ. Στην Πορτογαλία έχει πολύ σπουδαίο ματς, αυτό ανάμεσα στην Πόρτο, που έχει την ψυχολογία της στα ύψη μετά το 0-3 επί της Ρόμα, και στην Σπόρτινγκ, που έφτασε κοντά στον τίτλο πέρυσι αλλά δεν τα κατάφερε.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.