20.8.16

Με άρωμα χειμώνα...


Πριμέρα και Καμπιονάτο συμπληρώνουν το παζλ.





Από χθες έχει ξεκινήσει η Πριμέρα Ντιβιζιόν 2016-17. Η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεκινήσει δυναμικά υποδεχόμενη την Μπέτις στις 19:15. Αργότερα, η Βιγιαρεάλ καλείται να ξεπεράσει την ήττα εντός από τη Μονακό και δοκιμάζεται στην έδρα της Γρανάδα. Το βράδυ στις 23:15 η Σεβίλλη, που έχασε με 2 ήττες το Σούπερ Καπ, φιλοξενεί την Εσπανιόλ.
Πρεμιέρα έχουμε απόψε σε άλλο ένα μεγάλο πρωτάθλημα της "γηραιάς ηπείρου" και μάλιστα με ντέρμπι. Ο λόγος για το Καμπιονάτο του οποίου ορεκτικό είναι το Ρόμα - Ουντινέζε στις 19:00 για να κλείσει το πρόγραμμα της ημέρας με τη ματσάρα ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Φιορεντίνα στο Τορίνο. Καταλαβαίνει κανείς από μόνος του ότι οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος έχουν πάρει φωτιά!
Στην Πρέμιερ Λιγκ έχουμε γεμάτη μέρα και φυσικά ξεχωρίζει το Λέστερ - Άρσεναλ στις 19:30. Τόσο οι "αλεπούδες" όσο και οι "κανονιέρηδες" προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα, άρα η εξέλιξη του αποψινού θα είναι πολύ κρίσιμη για τη ψυχολογία τους. Η Λίβερπουλ παίζει δεύτερο σερί εκτός, αυτή τη φορά με τη Μπέρνλι, η Σίτι δοκιμάζεται στο "Μπριτάνια" με τη Στόουκ, η Τσέλσι πάει στην έδρα της Γουότφορντ και η Τότεναμ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας. Τα δύο εναπομείναντα είναι τα Γουέστ Μπρομ - Έβερτον και Σουόνσι - Χαλ. Οι δε φίλοι της Τσάμπιονσιπ βρίσκονται σε έκσταση με 11 αναμετρήσεις συνολικά για την κατηγορία σήμερα.
Τα παιχνίδια για το Σαμπιονά είναι 6 και λείπει το μεγάλο ντέρμπι. Καλύτερο από άποψη δυναμικότητας είναι το Ναντ - Μονακό αλλά φυσικά στοιχηματικό ενδιαφέρον έχουν και τα Ανζέ - Νις, Λιλ - Ντιζόν, Λοριάν - Μπαστιά, Ρεν - Νανσί, Τουλούζ - Μπορντό. Βέβαια η μπάλα και το στοίχημα δεν σταματούν εδώ. Άνετα μπορούν να βγουν ευκαιρίες από τα πρωταθλήματα της Πορτογαλίας, της Τουρκίας, του Βελγίου, της Ελβετίας, της Αυστρίας, της Σουηδίας, της Νορβηγίας.
Στους Ολυμπιακούς αγώνες οι ελληνικές συμμετοχές περιορίζονται στα προκριματικά ομαδικού της ρυθμικής γυμναστικής, όμως υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς διεξάγονται τελικοί τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αθλήματα. Μεταξύ άλλων έχουμε τον τελικό του πόλο ανδρών, του ποδοσφαίρου ανδρών, του ύψους γυναικών, του ακοντισμού ανδρών.



Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.