4.8.16

Bίντεο από την σύλληψη του Σομαλού ισλαμιστή στο Λονδίνο που και αυτός ήταν «καταθλιπτικός»


Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ «ΠΑΡΑΜΥΘΙ» ΤΟΥ «ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥ» ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Σομαλός, νορβηγικής υπηκοότητας είναι ο 19χρονος δράστης της αιματηρής επίθεσης το βράδυ της Τετάρτης που είχε ως αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει τη ζωή της και ακόμα πέντε άτομα να τραυματιστούν και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ισλαμιστή «μοναχικό λύκο» και αναζητούνται οι όποιες σχέσεις του με την Αλ Σεμπάμπ το σομαλικό παρακλάδι της Αλ Κάιντα.

Παρ'ολα αυτά η Βρετανία επιλέγει τον δρόμο της «στρουθοκαμήλου» και να χαμηλώσει στις συνειδήσεις των πολιτών τον ισλαμικό κίνδυνο καθώς ένα μεγάλο μέρος της βρετανικής κοινωνίας αποτελείται πλέον από μοσουλμάνους.
Έτσι η βρετανική αστυνομία μιμούμενη την γερμανική ανακοίνωσε το εξής: «Δεν υπάρχουν ενδείξεις ριζοσπαστικοποίησης του δράστη».
Έτσι και εκεί επέλεξαν το γνωστό παραμμύθι του σε «ασταθή ψυχολογική κατάσταση του δράστη» ο οποίος έτσι ξαφνικά του ήρθε να σκοτώσει μια γυναίκα.
Σύμφωνα με τον υπαρχηγό της αστυνομίας η επιλογή των θυμάτων στα οποία επιτέθηκε ήταν τυχαία. 
Στο pronews.gr έχουμε δημοσιεύσει εκτενές άρθρο για ισλαμιστές που υποτίθεται ότι πάσχουν από «κατάθλιψη» και διαπράττουν «εγκλήματα πάθους» ως τον νέο τρόπο που έχουν σκεφτεί οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για να κρατούν τις κοινωνίες τους εν υπνώσει.
Μετά από σωρεία αιματηρών επιθέσεων και περιστατικών στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που καταδεικνύουν καταρρέουσες πολυπολιτισμικές κοινωνίες έχοντας πλέον βρεθεί κυβερνήσεις και δυτικά ΜΜΕ σε πολύ δύσκολη θέση για να δικαιολογήσουν τα... αδικαιολόγητα πλέον έχουν υιοθετήσει μια νέα επικίνδυνη στάση και σε κάθε καινούριο βίαιο γεγονός που εμπλέκει ισλαμιστές «πρόσφυγες» ή «μετανάστες» πάση θυσία αποσυνδέεται από την τρομοκρατία και τις διάφορες ισλαμιστικές οργανώσεις τύπου ISIS και αποδίδεται σε κατάθλιψη του δράστη ή σε έγκλημα πάθους!
 
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Επειδή θα έρθουν πολλά ακόμα τέτοια περιστατικά (δεν είναι μόνο ζήτημα τρομοκρατίας, ο ισλαμιστής έχει έναν συκγκριμένο βίαιο τρόπο σκέψης που να τον κάνει να πιστεύει ότι μπορεί να κυνηγάει δημοσίως μια γυναίκα στον δρόμο και να την φονεύει με μια ματσέτα) ήδη από τώρα διαφάινεται η τάση αυτά να υποβαθμισθούν. Και το οδηγό του «θανάτου» στην Νίκαια της Γαλλία, τον έβγαλαν ότι πάσχει από κατάθλιψη και αυτόν.
 
Θέλουν να απεμπλακούν από ισλαμιστικές οργανώσεις και να αρχίσουν να θεωρούνται απλά εγκλήματα του ποινικού κώδικα. Δεν είναι όμως καθόλου έτσι. Οι ευρωπαϊκοί ποινικοί κώδικες δεν έχουν φτιαχτεί για να αντιμετωπίσουν τέτοια περιστατικά.
 
Οπότε για αυτό πρέπει το κοινό να πεισθεί ότι έχουμε να κάνουμε με ισλαμιστές που πάσχουν από κατάθλιψη, κάτι σαν το «γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσεως» του Πέντρο Αλμοδοβάρ, δηλαδή.
 
Συν τοις άλλοις όμως μεγάλη εντύπωση έχουν προκαλέσει τα ανά τον κόσμο τρομοκρατικά χτυπήματα με εκατόμβες νεκρών, με τους δράστες να θυσιάζουν τις ζωές τους είτε αυτοκτονώντας, είτε οδεύοντας σε σίγουρο θάνατο, είτε ανατιναζόμενοι σκοτώνοντας πλήθος κόσμου, αδιαφορώντας παντελώς για το ισχυρότερο-κατά τον Αριστοτέλη-ορμέμφυτο, το ένστικτο της επιβίωσης.
 
Και επαναφέροντας στην επιφάνεια τα σενάρια περί ύπαρξης χρήσιμων «Ματζουριανών υποψήφιων» και θυμάτων εφαρμογής πάνω τους το πασίγνωστου, παράνομου και αμαρτωλού ακυρωθέντος (όντως ακυρώθηκε;) προγράμματος της CIA, του MK Ultra 
Αναστάτωση επικράτησε για πολλές ώρες στο Λονδίνο, με τις αρχικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τρομοκρατική ενέργεια.  
Ο 19χρονος δράστης συνελήφθη επί τόπου μετά την επίθεση με μαχαίρι στην Ράσελ Σκουέρ, στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας.
Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Σκότλαντ Γιαρντ αφαίρεσε την αναφορά σε πιθανή τρομοκρατική ενέργεια, κάτι που δείχνει πως οι έρευνες σε αυτή τη φάση απομακρύνονται από το ενδεχόμενο.
Επιπλέον, η αστυνομία ανέφερε ότι ο νεαρός κρατείται «για δολοφονία».
«Οι πρώτες ενδείξεις υποδεικνύουν ότι η ψυχική υγεία [του δράστη] ήταν παράγοντας στην επίθεση, ωστόσο διατηρούμε ανοικτό μυαλό όσον αφορά το κίνητρο» ανέφεραν οι Αρχές.
Ο δράστης δέχθηκε επίσης ιατρική φροντίδα σε νοσοκομείο πριν μεταφερθεί υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα του νότιου Λονδίνου.
Οι πρώτες κλήσεις στην αστυνομία για το περιστατικό έφτασαν λίγο πριν στις 23:00 (τοπική ώρα) για κάποιον που, σύμφωνα ορισμένες από τις μαρτυρίες, είχε μαχαίρι και φορούσε κράνος μοτοσυκλετιστή. Η αστυνομία έφτασε αρκετά γρήγορα στο σημείο και τον ακινητοποίησε χρησιμοποιώντας τέιζερ.
pronews