2.8.16

Τα πρώτα 5 εισιτήρια των play-offs

Τέσσερα από τα πέντε ζευγάρια στην κόψη του ξυραφιού.

Η Τρίτη δεν είναι και η καλύτερη μέρα για το νόμιμο στοίχημα online, εκτός φυσικά κι αν έχει Champions League, όπως απόψε. Σήμερα διεξάγονται οι 5 επαναληπτικοί (από τους 15 συνολικά) του 3ου προκριματικού γύρου από τους οποίους θα προκύψουν τα 5 πρώτα εισιτήρια για τα play-offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ δεν έχει, όμως το ελληνικό ενδιαφέρον εστιάζεται στην προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ, που πλέον είναι πολύ έμπειρος σε παιχνίδια knock-out. Το έργο του βέβαια δεν είναι εύκολο, αφού έχει χάσει με 2-1 από τη Ρόζενμποργκ στη Νορβηγία και θα χρειαστεί τη δυναμική του ΓΣΠ για να φέρει τούμπα τα δεδομένα.


Το μόνο ζευγάρι στο οποίο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί είναι αυτό της Ντιναμό Τιφλίδας με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι Κροάτες κέρδισαν με καθαρό σκορ (2-0) στην έδρα τους και κρατούν με το ένα χέρι το εισιτήριο της πρόκρισης.


Καραμπάκ και Βιτόρια Πλζεν είχαν έρθει ισόπαλες με 0-0 στην Τσεχία. Η "λευκή" ισοπαλία φυσικά και δεν εξασφαλίζει τίποτα σε κανέναν και τα πάντα είναι ρευστά. Το 2-2 που πήρε ο Ερυθρός Αστέρας κόντρα στην Λουντογκόρετς τού δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα, καθώς μέσα στη Σερβία θα έχει την πολυτέλεια να παίξει και για το Χ με χαμηλό σκορ. Σε καλό δρόμο είναι η Μπάτε με το 1-0 επί της Ντάνταλκ, όμως οι Ιρλανδοί στην έδρα τους είναι εντελώς απρόβλεπτοι και δεν αποκλείεται να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση.


Δείτε συνοπτικά τα σημερινά παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League:


ΑΠΟΕΛ - Ρόζενμποργκ


Ντιναμό Τιφλίδας - Ντιναμό Ζάγκρεμπ


Καραμπάκ - Βικτόρια Πλζεν


Ερυθρός Αστέρας - Λουντογκόρετς


Ντάνταλκ - Μπάτε

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.