25.8.16

Ολοταχώς για ομίλους με 3 στα 3


Τριπλή η ελληνική εκπροσώπηση στο Europa League.



Από μόνο του το πρόγραμμα του Europa League φτάνει για να μελετήσουμε για ώρες τα σημερινά μας προγνωστικά. Φυσικά, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει για τις 3 ελληνικές ομάδες που αν δεν αυτοκτονήσουν, λογικά θα βρίσκονται στους ομίλους και θα πάρουν τεράστια οικονομική ανάσα. Ο Ολυμπιακός έχοντας περάσει με 1-0 από την Πορτογαλία, με τον Καπίνο σε εξαιρετική μέρα, υποδέχεται την Αρούκα στο "Καραϊσκάκης" θέλοντας να διασκεδάσει τις κακές εντυπώσεις που έχει δώσει ως τώρα. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-0 τη Μπρόντμπι στη Λεωφόρο, όμως στη Δανία θα βρει αρκετά εχθρικό κλίμα μιας και αντίπαλοι έχουν πολλά παράπονα τόσο από τη διαιτησία όσο και από τον Μπεργκ για φραστικό επεισόδιο που στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Ντιναμο Τιφλίδας και με το 3-0 στη Γεωργία δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να μην συνεχίσει στην επόμενη φάση. Οπότε περιμένουμε να δούμε κάτι σαν προπόνηση από την πλευρά του Βλάνταν Ίβιτς.


Εκτός από τα ματς των ελληνικών ομάδων έχουμε άλλα 19 ζευγάρια και κυριολεκτικά όποιος κάτσει να ξεψαχνίσει ένα ένα τα παιχνίδια χάνεται στο μέτρημα. Άλκμααρ, Ραπίντ Βιέννης, Φενέρμπαχτσε, Κράσνονταρ, Άντερλεχτ και Σασουόλο έχουν καθαρίσει από τα πρώτα ματς με μεγάλες νίκες και χωρίς να δεχτούν γκολ. Η ΑΕΚ Λάρνακας έχει αποδείξει ότι μπορεί να γυρίσει εις βάρος της καταστάσεις. Η Σλόβαν Λίμπερετς είναι καλή ομάδα και δίκαια κέρδισε με 1-0 στην Κύπρο, όμως αυτό δεν λέει ότι δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και η ΑΕΚ στην Τσεχία. Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Άστρα Γκιούργκιου με το 1-1 στη Ρουμανία να μην έχει εξασφαλίσει τίποτα στα "σφυριά". Ένα από τα πιο χορταστικά παιχνίδια της περασμένης Πέμπτης ήταν το Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ - Γκενκ που έληξε 2-2. Τώρα οι Βέλγοι έχουν την τύχη στα χέρια τους και το πλεονέκτημα στη δική τους έδρα. Μεγάλη σφαγή θα γίνει στο Ρόζενμποργκ - Αούστρια Βιέννης. Οι Αυστριακοί κέρδισαν με 2-1 στο πρώτο ματς, όμως οι Νορβηγοί βρίσκονται σε καλή κατάσταση και δίνονται ως φαβορί από τους book. Η Καραμπάκ φέρεται ως το μεγάλο φαβορί κόντρα στην Γκέτεμποργκ, όμως δεν σκόραρε στη Σουηδία και το 1-0 εις βάρος της δεν είναι και τόσο εύκολο να ανατραπεί.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.