27.8.16

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΚΤΑΚΤΟ- Παραλίγο να ...χάσουμε 12 λάθρο!!!

Ελάτε μαζί μας, ψηφίστε μας.Ελάτε στη νέα σας πατρίδα
(μέχρι να εκλεγεί ακροδεξιά κυβέρνηση και μετά τα ...ξαναλέμε!)

Πρόλαβε το "κακό" η αστυνομία (βλέπετε, τέτοιες εντολές έχει από τη πολιτική ηγεσία).Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να τον άφηναν να τους βγάλει από την Ελλάδα και μετά να τον έπιαναν, αλλά δυστυχώς δεν έχουν τέτοια ευχέρεια. ΑΛΕΞ
            

Συνελήφθη 32χρονος, ο οποίος θα διευκόλυνε την παράνομη έξοδο (12) αλλοδαπών από την ελληνική επικράτεια

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πέτυχαν τη σύλληψη 32χρονου αλλοδαπού διακινητή, ο οποίος, ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, αποσκοπούσε στη διευκόλυνση της παράνομης εξόδου από την ελληνική επικράτεια, (12) αλλοδαπών.

Σε βάρος του συλληφθέντα και έτερων συνεργών του, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «διευκόλυνσης εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις», της «συμμετοχής και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση», της «παράνομης εισόδου και παραμονής στη χώρα» και «απόπειρας εξόδου από τη χώρα χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις».

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (25-08-2016), από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη επιχείρηση σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, κατά την οποία εντοπίστηκε ο συλληφθείς, να συνοδεύει (12) αλλοδαπούς (μεταξύ των οποίων 4 ανήλικους), αποσκοπώντας στη διευκόλυνση της μεταφοράς τους, εκτός της ελληνικής επικράτειας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί θα προωθούνταν αρχικά στη Σερβία και στη συνέχεια, σε έτερες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης.