15.7.16

Europol: "5.000 ισλαμιστές τρομοκράτες είναι έτοιμοι να σκορπίσουν τον θάνατο στην Ευρώπη"! - Ποιοι τους όπλισαν, όμως;


Η ΔΥΣΗ "ΘΕΡΙΖΕΙ" ΤΩΡΑ ΑΥΤA ΠΟΥ "ΕΣΠΕΙΡΕ" 

του Γιάννη Πετρίδη
Αφού πρώτα εξέθρεψαν την τρομοκρατία στην Μέση Ανατολή ενισχύοντας με όπλα και χρήμα κάθε λογής ισλαμική φονταμενταλιστική οργάνωση για να επικρατήσει "δημοκρατία" στις αραβικές χώρες μέσω της περιβόητης "Αραβικής Ανοιξης", τώρα οι δυτικοί βιώνουν "στο πετσί" τους, αυτό που βίωσαν δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων στην Συρία, το Ιράκ, την Λιβύη, ακόμα και την Αιγυπτο από τους "δημοκράτες" του ISIS και των λοιπών δολοφονικών οργανώσεων.
 
Σίγουρα ο Μ.Καντάφι και ο Σαντάμ Χουσείν θα γελούν ειρωνικά από τη κόλαση στην οποία βρίσκονται από αυτά που βλέπουν σε Γαλλία, ΗΠΑ, Βέλγιο κλπ
 
Η Ευρώπη έχει γεμίσει με ισλαμιστές τρομοκράτες και το ερώτημα είναι πού θα κτυπήσουν την επόμενη φορά. Ο επικεφαλής της Europol Ρομπ Γουεϊνράιτ, δηλώνει ότι "στην Ευρώπη υπάρχουν 5.000 ύποπτοι τρομοκράτες, οι οποίοι είναι πιο επικίνδυνοι απ' ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί"!
 
Ο επικεφαλής της Europol  τώρα ανακαλύπτει ότι "Υπαρχει ένα πιο διαδεδομένο δίκτυο από αυτό που φοβόμασταν", δήλωσε μιλώντας στο Radio 4 του ΒΒC. 
 
"Είμαστε αντιμέτωποι με μια πιο επικίνδυνη, πιο άμεση απειλή ασφαλείας από το αποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος. Είναι μια απειλή όχι μόνο για τη Γαλλία και το Βέλγιο, αλλά και για έναν αριθμό άλλων ευρωπαϊκών κρατών ταυτόχρονα. Είναι σίγουρα η πιο σοβαρή απειλή που έχουμε αντιμετωπίσει την τελευταία δεκαετία", πρόσθεσε.
 
"Η φύση της απειλής, ο τρόπος που έχει εξαπλωθεί σε μια μεγάλη ασύνδετη κοινότητα τουλάχιστον 5.000 ατόμων, σημαίνει ότι δεν είναι δυνατό να μηδενίσουμε την απειλή. Γι' αυτό και πρέπει να διπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας", είπε.
 
Και συμπλήρωσε: "Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πόσοι μαχητές είναι σε ενεργό υπηρεσία και ετοιμάζονται για τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη, αλλά προκαλεί ανησυχία ότι 5.000 ύποπτοι, οι οποίοι έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί στην Ευρώπη, έχουν ταξιδέψει στη Συρία και στο Ιράκ για να αποκτήσουν εμπειρίες και μερικοί έχουν επιστρέψει πίσω στην Ευρώπη.
 
Το σίγουρο είναι ότι ορισμένοι εξ αυτών θα βρεθούν ανάμεσα σε εκείνους που θα υπηρετήσουν τη νέα στρατηγική του Ισλαμικού Κράτους κατά της Δύσης με ομάδες καλά εκπαιδευμένων και καλά οργανωμένων τρομοκρατών, προκειμένου να πραγματοποιήσουν πολλαπλές επιθέσεις με πολλά θύματα".
 
Αλλά ον πλέον είναι πολύ αργά για διάκρυα: 
 
Οι πιλότοι των Rafale που κτυπούσαν τα στρατεύματα του Καντάφι, λίγο πριν δώσουν το τελικό κτύπημα στους ισλαμιστές στην Μισράτα, οι Αμερικανοί πιλότοι των F-15 που κτυπούσαν τους Ιρακινούς και αυτοί, Γάλλοι, Αμερικανοί, Βρετανοί, Βέλγοι κλπ. που έστελναν τις καραβιές των όπλων στους ημίτρελος δολοφόνους της Συρίας, τώρα ας σκύψουν να δουν το έργο τους.
pronews