1.7.16

ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ Γερμανός αξιωματούχος της ομαδας του αντικαγκελάριου προς πολίτη: «Μη με αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα!»

Ο απόγονος των ανθρωποφάγων ΝΑΖΙ !
 Juan
Βρωμερέ, απόγονε της πιο δολοφονικής ράτσας που πέρασε ποτέ από τον πλανήτη, που μπροστά της ο ISIS μοιάζει με αγγελούδι, δεν είσαι σε θέση ούτε εσύ ούτε οι όμοιοί σου να πιάνετε στο βρωμόστομά σας τους Έλληνες.
Ας όψεται ο Μ. Κορμπατσόφ που επέτρεψε την ένωση των δύο Γερμανιών και που εξ αιτίας του τώρα μας κάνετε τους σπουδαίους. Αλλά δεν τελειώσατε μαζί μας. Όλα αυτά που κάνετε στους πολιτισμένους λαούς της Ευρώπης, εσείς οι βάρβαροι ιμπεριαλιστές, θα τα πληρώσετε για τρίτη φορά, και αυτή θα είναι η τελευταία σας, γιατί μετά απλά δεν θα υπάρχετε σαν κράτος, για να ξαναδημιουργήσετε προβλήματα.  JUAN


της Μαρίνας Νικολάκη




Μια απρόκλητη χυδαία φραστική επίθεση άνευ προηγουμένου δέχτηκε Έλληνας φωτορεπόρτερ από τον πρώην υπουργό Μεταφορών της Γερμανίας, τον Βαυαρό ...χριστιανοκοινωνιστή Πέτερ Ραμσάουερ, κατά τη χτεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως αναφέρει η Αυγή, κατά τη στιγμή της φωτογράφησης του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ με τον Αλέξη Τσίπρα, ο φωτογράφος ακούμπησε τον πρώην υπουργό, ο οποίος του επιτέθηκε, στα γερμανικά αλλά και τα αγγλικά, λέγοντάς του: «Μη με αγγίζεις βρομιάρη Έλληνα!» στα γερμανικά αλλά και στα αγγλικά.
Άμεση ήταν η αντίδραση αξιωματούχων του πρωθυπουργικού γραφείου, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε Γερμανούς διπλωμάτες, οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μπροστά στο περιστατικό.
Ο Γερμανός πρώην υπουργός αργότερα αρνιόταν το περιστατικό, υποστηρίζοντας πως η επαφή με τον Έλληνα φωτογράφο του προκάλεσε μώλωπες!... Πάντως, το περιστατικό επιβεβαίωσε ο επίσημος φωτογράφος του Ζίγκμπαρ Γκάμπριελ, ενώ μέλη της συνοδείας του αντικαγκελάριου ζήτησαν κατ’ ιδίαν συγγνώμη από τον Έλληνα φωτογράφο.

pronews