26.7.16

Τουρκμένος από την Συρία ήταν ο μακελάρης του Μονάχου;


ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ο Ali David Sonboly ο οποίος πριν μερικές ημέρες σκόρπισε τον θάνατο στο Μόναχο αφήνοντας πίσω του 9 νεκρούς και ανάμεσά τους και έναν 18χρονο Έλληνα από την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης,δεν ήταν τελικά Γερμανοιρανός,ούτε Σιίτης αλλά Τουρκμένος από την Συρία και Σουνίτης, προκαλώντας τελικά νέα ερωτήματα γιατί οι γερμανικές Αρχές προσπάθησαν να αποκρύψουν την πραγματική ταυτότητα του δράστη από το κοινό.
Ο συγκεκριμένος επιχειρήθηκε από τον Γερμανό ΥΠΕΣ Τόμας Ντε Μεζιέρ να «πλασαριστεί» ακόμα και ως... Χριστιανός αλλά λάτρης του Παγανιστή Μπρέιβικ που πίστευε στους αρχαίους γερμανικούς θεούς, στην Άσγκαρντ, στην Βαλχάλα και το Ράγκναροκ!
Αναλυτικά όπως προκύπτει από κατεβασμένο πλεόν προφίλ του Ali Sonboly στο facebook το οποίο είχε δημιουργηθεί από αυτόν ως εξώφυλλο είχε βάλει την τουρκική Σημαία. Ο
Ali David Soboly δεν ήταν Ιρανός αλλά Τουρκμένος ή Τουρκομάνος από την Συρία και ήδη είχε φάκελο στην Interpol και ήταν υπό καθεστώς παρακολούθησης. Το τελευταίο το επιβεβαιώνει και η alarabiya.net
as1 copy
as6 copy
Το όνομα Sonboly στα αραβικά γράφεται ως (سنبلي), αλλά στα λατινικά γράφεται με πολλαπλούς τρόπους όπως Sunbulli, Sonboly όμως τα αραβικά έχει μόνο μια γραφή سنبلي
Η ιστοσελίδα themuslimissue πραγματοποιώντας μια έρευνα των εχόντων το ίδιο όνομα ανακάλυψαν ότι διαβιούν στην Συρία και είναι τουρκικής εθνοτικής καταγωγής, δηλαδή πρόκειται για Τουρκμένους κάποιοι δε από αυτούς ζουν στην Τουρκία.
Ο συγκεκριμένος νεαρός διαβιούσε στην τουρκική συνοικία του Μονάχου.
Συνεπώς προκαλείται το ερώτημα γιατί κατονομάστηκε ως Ιρανός και μάλιστα Σιίτης μουσουλμάνος και αργότερα από τον Ντε Μεζιέρ ως Χριστιανός;
Είναι σαφές ότι οι Αρχές δεν θέλουν να στραφεί η γερμανική κοινη γνώμη κατά Τούρκων μεταναστών και Σύρων προσφύγων σουνιτικού θρησκεύματος που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία.
Η οικογένεια του προέρχεται από την επαρχία Χομς της Συρίας και συγγενείς του βρισκονται σκορπισμένοι στην Υεμένη, την Σαουδική Αραβία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά ενώ όπως προκύπτει από την έρευνα του themuslimissue όλοι τους είναι υποστηρικτές της Τουρκίας του Ρ.Τ.Ερντογάν και διάκεινται εχθρικά προς τον Σύρο πρόεδρο Μ.Άσαντ.
as4 copy
Το ενδιαφέρον είναι ότι καταρρίπτεται ο μύθος της παρουσίας του στην Γερμανία για δύο χρόνια καθώς είχε φοιτησει στο γερμανικό γυμνάσιο από το 2011
Κατά τ'αλλα επρόκειτο για έναν τύπο ο οποίος είχε ψυχικές διαταρραχές και έπασχε από κατάθλιψη λόγω... bullying.
Αναλυτικά το pronews.gr δημοσίευσε άρθα για το πως οι Αρχές επιχειρούν να παρουσιάσουν τους ισλαμιστές ως θύματα «κατάθλιψης» που διαπράττουν «εγκλήματα πάθους», αλλά και για μια γενιά programmed killers απόγονων των προγραμμάτων των «Ματζουριανών υποψήφιων» των Κινέζων και του παράνομου MK-Ultra που εφάρμοσε η CIA τις δεκαετίες του  50' και του 60' και έχει κατακλύσει τον πλανήτη προξενώντας τον φόβο και τον τρόμο υπό έναν «αόρατο» συντονισμό.
Μετά από σωρεία αιματηρών επιθέσεων και περιστατικών στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που καταδεικνύουν καταρρέουσες πολυπολιτισμικές κοινωνίες έχοντας πλέον βρεθεί κυβερνήσεις και δυτικά ΜΜΕ σε πολύ δύσκολη θέση για να δικαιολογήσουν τα... αδικαιολόγητα πλέον έχουν υιοθετήσει μια νέα επικίνδυνη στάση και σε κάθε καινούριο βίαιο γεγονός που εμπλέκει ισλαμιστές «πρόσφυγες» ή «μετανάστες» πάση θυσία αποσυνδέεται από την τρομοκρατία και τις διάφορες ισλαμιστικές οργανώσεις τύπου ISIS και αποδίδεται σε κατάθλιψη του δράστη ή σε έγκλημα πάθους!
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Επειδή θα έρθουν πολλά ακόμα τέτοια περιστατικά (δεν είναι μόνο ζήτημα τρομοκρατίας, ο ισλαμιστής έχει έναν συκγκριμένο βίαιο τρόπο σκέψης που να τον κάνει να πιστεύει ότι μπορεί να κυνηγάει δημοσίως μια γυναίκα στον δρόμο και να την φονεύει με μια ματσέτα) ήδη από τώρα διαφάινεται η τάση αυτά να υποβαθμισθούν. Και το οδηγό του «θανάτου» στην Νίκαια της Γαλλία, τον έβγαλαν ότι πάσχει από κατάθλιψη και αυτόν.
Θέλουν να απεμπλακούν από ισλαμιστικές οργανώσεις και να αρχίσουν να θεωρούνται απλά εγκλήματα του ποινικού κώδικα. Δεν είναι όμως καθόλου έτσι. Οι ευρωπαϊκοί ποινικοί κώδικες δεν έχουν φτιαχτεί για να αντιμετωπίσουν τέτοια περιστατικά.
Πάντως δεν είναι μόνο ζήτημα «κοινωνικής μηχανικής», να πειστεί το κοινό για τα αντίθετα. Αλλά είναι και ζήτημα γεωπολιτικής.
Στον πλανήτη έχουν δημιουργηθεί δύο μπλοκ: Ένα Ορθόδοξο-Αλεβιτικό-Σιιτικό και ένα Δύσης-Σουνιτών εναντίον του πρώτου.
Το γιατί οι Σιίτες μουσουλμάνοι επιλέγουν να είναιμαζί με Ορθόδοξξους Χριστιανούς και Αλβίτες γίνεται άμεσα κατανοητό από το εξής: Όλα αυτά τα χρόνια κυνηγήθηκαν ανηλεώς από τους Σουνίτες και νιώθουν πολύ πιο κοντά στις άλλες θρησκείες της Μέσης Ανατολής με της οποία μοιράστηκαν κοινούς διωγμούς απ'ότι νιώθουν με τους ομόθρησκους αλλά αλλόδοξους Σουνίτες.
Οι δε Αλεβίτες είναι σιιτική αίρεση που έχει χριστιανικές δοξασίες όπως τον Τριαδικό Θεό.
Τι ενώνει την Δύση με τους Σουννίτες θα πει καποιος: Η Δύση έχει γίνει μηχανιστική και άθεη, ακόμα και ο χριστιανισμός της είναι κενός πίστεως, είναι κοσμικός και ενδιαφέρεται μόνο για την στεγνή επιβολή των συμφερόντων της. Έτσι επέλεξαν να σμμαχήσουν με τον διάβολο, δηλαδή τους ισλαμιστές. Μόνο που ο διάβολος δεν κρατάει ποτε τον λόγο του, οι ισλαμιστές μισούν τους «συμμάχους» τους και ελπίζουν να δουν την Δύση να καταρρέει.
Τα αποτελέσματα μόλις έχουν ξεκινήσει να γίνονται ορατά.
Το σημερινό χτύπημα στην Γαλλία ήταν το πρώτο που έγινε σε χώρο λατρείας εντός ευρωπαϊκού εδάφους. Οι ισλαμιστές είναι αποφασιμένοι να χτυπήσουν τους Ευρωπαίους στον πυρήνα των ιδεωδών τους για να τους αποδείξουν ότι είναι... ανώτεροι

pronews