25.7.16

Εθνική και Ιστορική Απάτη «Αποκατάσταση της Δημοκρατίας»

Του πολίτη Π.Λ.ΠαπαγαρυφάλλουΈγινε ξανά η κωμικοτραγική φιέστα στο προεδρικό μέγαρο για την «αποκατάσταση» της ανύπαρκτης δημοκρατίας, η οποία ξεκίνησε με τον Τρανταφυλλίδη (Κωνσταντίνο Καραμανλή), να ορκίζεται ενώπιον του χουντικού προέδρου Γκιζίκη.


Κατά την διάρκεια της δικτατορίας ο Τριανταφυλλίδης έκανε βόλτες στο πάρκο της Βουλόνης εις Παρισίους.
Στη συνέχεια πρωθυπουργός γίνεται ο εξ Σουηδίας προερχόμενος «αντιστασιακός» Ανδρέας Παπανδρέου.
Τον διαδέχεται ο έτερος «αντιστασιακός» της κροτίδας Σημίτης όστις διήλθε την περίοδον της χούντας εν τη αλλοδαπή.
Τον διαδέχεται ο έτερος «αντιστασιακός» εκ Παρισίων προερχόμενος Κ. Μητσοτάκης, του οποίου ο υιός Κυριάκος, αν και ενός έτους, λόγω αντιστάσεως, συνελήφθη υπό της χούντας και κρατήθηκε στο ΕΑΤ-ΕΣΑ επί εξάμηνον.
Εκ Παρισίων συνέρρευσαν και πλείστοι όσοι Doctors «αντιστασιακοί», οι οποίοι κατέλαβαν τα ελληνικά πανεπιστήμια.
Οι οι εν Ελλάδι λουφαδόροι και οικονομούντες εδήλωσαν «επαναστάτες» στις 24 Ιουλίου 1974 και κατέλαβαν πόστα στα κόμματα της Αριστεράς, κυρίως.
Ο οικοδεσπότης του Μεγάρου, κ. Πάκης, αφίχθη, και αυτός εκ Παρισίων, μετά από λαμπρούς «αντιστασιακούς» αγώνες.
Όλοι τους «έκλαψαν» για την Κύπρο και είπαν πολλά λόγια πονεμένα, αλλά δεν μας είπαν τούτο το απλό: Γιατί εξακολουθούν να κρατούν επτασφράγιστο το φάκελο της Κύπρου επί δεκαετίες, όπως αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο του «εθνάρχη» Κ. Καραμανλή με την υπ’ αριθ. 45 πράξη του τότε υπουργικού συμβουλίου της 7ης Μαρτίου 1975;  Ποιοι φοβούνται την αλήθεια για την καταστροφή και απώλεια της μισής Κύπρου; Γιατί οι ΄Ελληνες δέχτηκαν την εθνοκτόνο ρήση του Εθνάρχου «ότι η Κύπρος κείται μακράν»; Ποίοι και γιατί δολοφόνησαν τότε τον αστυνόμο Μάλλιο; Αν προλάβαινε να μιλήσει θα μαθαίναμε πολλά για πολλούς «αντιστασιακούς» που έκαναν εν συνεχεία λαμπρή καριέρα στο δημόσιο βίο.
Μην προσπαθείτε με το «φιλί του θανάτου» να αναστήσετε μια δολοφονημένη απ’το σάπιο σύστημά σας Δημοκρατία.
Τέλος, θεωρώ εντελώς άστοχη την παρουσία μιας ομάδας πραγματικών αντιστασιακών, οι οποίοι έδωσαν διαβατήριο «αντίστασης» και δημοκρατικότητος στους εκεί 1400 απόντες της αντίστασης (και αν υπήρχαν και 3-4 αντιστασιακοί, το γεγονός της  νοθείας παραμένει).
Μια παράλειψη του Προέδρου: Γιατί δεν κάλεσε στο Μέγαρο και εκείνα τα αλαλάζοντα πλήθη του Παναθηναϊκού Σταδίου, τα οποία γιόρταζαν την επανάσταση της 21ης Απριλίου 1967 και τώρα γιορτάζουν «την αποκατάσταση» της Δημοκρατίας; Greco mascara.

Αθήνα 25/07/2016