12.7.16

Πανικός σε πτήση με Κύπριους επιβάτες – Έκρηξη σε κινητήρα του αεροσκάφους


Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν Κύπριοι επιβάτες, και εκτελούσε πτήση Παρίσι – Πίτσμπουργκ επέστρεψε στο αεροδρόμιο του Παρισιού, 15 μόλις λεπτά μετά την απογείωσή του εξαιτίας βλάβης που παρατηρήθηκε στον ένα κινητήρα του αεροσκάφους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβάτες είχαν πανικοβληθεί όταν 15 μόλις λεπτά μετά την απογείωση, αρχικά άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο και ακολούθως άρχισαν να μυρίζουν καπνό, ενώ είδαν και τα ηλεκτρονικά συστήματα του αεροσκάφους να τίθενται εκτός λειτουργίας.

Η συγκεκριμένη είδηση δημοσιεύθηκε σήμερα στα ξένα μέσα ενημέρωσης, που κάνουν λόγο για έκρηξη στον δεξί κινητήρα του αεροσκάφους, το οποίο ο πιλότος προσγείωσε με μία μηχανή. Ξένα δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι με το που ακούστηκε ο θόρυβος όλοι οι επιβάτες του αεροσκάφους πανικοβλήθηκαν.
Οι επιβάτες ύστερα από την μεγάλη ταλαιπωρία, μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο πλησίον του αεροδρομίου του Παρισιού όπου διανυκτέρευσαν. Η ταλαιπωρία ωστόσο δεν τελείωσε εκεί.
 Οι επιβάτες της πτήσης 97 της Delta Airlines, ενημερώθηκαν πως τελικώς θα επιβιβαζόντουσαν στη 13:30 σε άλλο αεροσκάφος για να φτάσουν στο Πίτσμπουργκ αλλά όχι απευθείας όπως το εισιτήριο που είχαν κρατήσει και πληρώσει αλλά μέσω Βοστώνης.
delta aeroskafos
pronews