28.7.16

Ομολογία από μια Α.Μέρκελ ψυχολογικά «ράκος»: «Μας πρόδωσαν οι πρόσφυγες - Θα κινητοποιηθεί ο Στρατός στο εσωτερικό της χώρας»!


ΜΙΑ ΚΑΤΑΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΤΗΝ «ΚΑΤΑΠΙΕΙ»

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Για πρώτη φορά η Α.Μέρκελ ομολόγησε την αποτυχία της πολιτικής της παραδέχτηκε ότι η χώρα έχει ισλαμιστική τρομοκρατία, κάτι που οι Αρχές επιχείρησαν να αποκρύψουν επιμελώς μετά τα τελυταία αιματηρά χτυπήματα όταν μιλούσαν για «καταθλιπτικούς», «ερωτευμένους» και άλλα τραγελαφικά και ανακοίνωσε την λήψη εκτάκτων μέτρων ασφαλείας και την εμπλοκή του Ομοσπονδιακού Στρατού στο εσωτερικό για την εμπέδωση της ασφάλειας των πολιτών και προχώρησε σε μια δήλωση που δείχνει την απότομη προσγείωσή της στην πραγματικότητα: «Οι πρόσφυγες πρόδωσαν την χώρα που τους υποδέχτηκε»!
 
Μια καταβεβλημένη καγκελάριος παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στην σκιά και των γεγονότων των σεξουαλικών επιθέσεων στην Βρέμη ακριβώς όπως είχε γίνει και την Πρωτοχρονιά στην Κολωνία.
 
Εμφανέστατα απογοητευμένη, κάθε φράση της ήταν ομολογία πλήρους αποτυχίας, από αυτές που όμως δεν κάνουν κακό προσωπικά, αλλά κυρίως στον περίγυρο. Εκατομμύρια Γερμανών και Ευρωπαίων θα πληρώσουν τα αποτελέσματα αυτής της άφρωνος πολιτικής των ανοιχτών συνόρων σε πολιτισμικές ομάδες που δεν έχουν καμία σχέση με τα ευρωπαϊκά ιδεώδη και τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής.
 
Μια πολιτική που σε συνεργασία με τις ΗΠΑ,την Βρετανία και την Γαλλία δημιούργησε και εξόπλισε τις ισλαμιστικές οργανώσεις στην Συρία για να πέσει η φιλορωσική κυβέρνηση του Μ.Άσαντ.
 
«Παραχωρώ συνήθως αυτή τη συνέντευξη Τύπου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές , όμως νομίζω ότι κυρίως μετά τις τρομερές επιθέσεις στο Βίρτσμπουργκ, το Μόναχο και το Ανσμπαχ, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη να την κάνουμε σήμερα», δήλωσε η Ανγκελα Μέρκελ .
   
 «Οι φρικτές επιθέσεις στη Γερμανία στο Βίρτσμπουργκ και το Άνσμπαχ είναι ισλαμιστική τρομοκρατία και πρόκειται για πράξεις που γίνονται σε χώρους όπου θα μπορούσε να είναι καθένας από εμάς». 
 
«Το Φθινόπωρο θα υπάρξει μέριμνα για την ενίσχυση των δυνάμεων ασφαλείας και ήδη έχουν ληφθεί νέα μέτρα για την αποκρυπτογράφηση των δεδομένων στο διαδίκτυο.Πολλά μέτρα έχουν τεθεί σε εφαρμογή. Μεταξύ άλλων, η διατήρηση των δεδομένων, η καλύτερη ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των υπηρεσιών ασφαλείας, καθώς και η διεθνής συνεργασία μεταξύ των αρχών της ασφάλειας στην Ευρώπη.  Ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό πρέπει να γίνει για να διασφαλιστεί η ασφάλεια στη χώρα μας».
 
«Δύο πρόσφυγες εξαπέλυσαν τρομοκρατικές επιθέσεις γεγονός που σημαίνει ότι πρόδωσαν τη χώρα που τους δέχτηκε αλλά και τους υπόλοιπους πρόσφυγες».
 
«Με τις πράξεις αυτές, οι τρομοκράτες θέλουν να υποβαθμίσουν τη συνοχή μας. Να σπείρουν το μίσος και το φόβο μεταξύ των πολιτισμών και των θρησκειών»
 
«Το κακό είναι η γενική αβεβαιότητα, η ανησυχία που νιώθουμε όταν βλέπουμε κάποιον . Πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στο κράτος»
 
 Αναφερόμενη στις χώρες της ΕΕ που δεν συμμετέχουν στην κατανομή των προσφύγων, η κυρία Μέρκελ εξέφρασε την απογοήτευσή της. 
 
«Πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες επαναπατρισμού, αυτό σημαίνει συνεργασία με το Αφγανιστάν και τις χώρες της Βόρειας Αφρικής. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη προσφυγική κρίση μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
 
Τηρούμε αυτά για τα οποία έχουμε δεσμευτεί. Είμαστε πιστοί στις αρχές μας. Αυτό σημαίνει ότι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι απαραβίαστη και για τους ανθρώπους που αναζητούν σε εμάς προστασία»
 
«Έχουμε καταφέρει να εκπληρώσει το καθήκον μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε... Έχουμε κάνει πολλά τους τελευταίους μήνες. Πρέπει να διασφαλιστεί ο τρόπος ζωής μας για να εξασφαλιστεί στο μέλλον μας.
 
Εμείς θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσουμε τις βάρβαρες πράξεις, να εντοπίσουμε τους υπεύθυνους και να τους φέρουμε ενώπιον της δικαιοσύνης»
 
«Οι τρομοκράτες εκμεταλλεύονται την προσφυγική κρίση» ανέφερε:
 
«Ξέρουμε ότι μετά τις επιθέσεις του Παρισιού, οι μαχητές του Iσλαμικού Κράτους χρησιμοποιούν τους πρόσφυγες για να διεισδύσουν σε άλλες χώρες και να εξαπολύσουν τρομοκρατικές πράξεις».
 
«Η Γερμανία είναι μια πολύ ασφαλής χώρα και το φιλελεύθερο δημοκρατικό κράτος δικαίου δεν πρέπει να τεθεί υπό αμφισβήτηση. Είμαστε  έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της εποχής»
 
Προχώρησε στο τέλος σε δηλώσεις για την πιθανή ανάπτυξη της Bundeswehr στο εσωτερικό της χώρας σε θέματα τρομοκρατίας. «Δεν έχει προς το παρόν εφαρμοστεί όμως αναμένεται να αλλάξει τουλάχιστον σε δύο ομοσπονδιακά κρατίδια κράτη»
 pronews