17.7.16

Βασανιστήρια υπέστη ο φερόμενος αρχηγός του πραξικοπήματος πρώην Α/ΓΕΑ - Φωτό και βίντεο που σοκάρουν

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΝΤΑΙ 

Τα απολίτιστα σκυλιά, δεν γίνονται άνθρωποι με τίποτα. Βάλτε τους και στην ΕΕ, να συνεργαστούν με τους ΝΑΖΙ συναδέλφους και παραδοσιακούς τους φίλους. Και εσείς ειδικά στη τουρκία, όταν κάνετε πραξικόπημα δεν ξέρατε ότι η θα επικρατούσατε με κάθε κόστος ή θα γινόσασταν αντικείμενα  φρικτών  βασανιστηρίων και θα αντιμετωπίζατε το θάνατο από τη πραγματική χούντα του ισλαμοφασίστα αρχιδολοφόνου Ερντογάν; Juan

της Χριστίνας Φλάσκου
Φρικτά βασανιστήρια υπέστη ο πρώην Αρχηγός της Αεροπορίας της Τουρκίας και μέλος του Ανωτάτου Συμβουλίου του Στρατού, στρατηγός Ακίν Οζτούρκ, μετά την σύλληψή του.
Θεωρείται από τους κυβερνητικούς ότι συμμετείχε στην απόπειρα πραξικοπήματος για την ανατροπή της κυβέρνησης υπό τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Στο βίντεο που ακολουθεί και που τραβήχτηκε στα κεντρικά γραφεία του αστυνομικού τμήματος της Άγκυρας και μεταδόθηκε από το πρακτορείο Anadolu, φαίνεται καθαρά ότι ο πρώην Αρχηγός της τουρκικής Αεροπορίας, Οζτούρκ, μαζί με άλλους πραξικοπηματίες, φέρει εμφανή τα σημάδια του βασανισμού του και έναν επίδεσμο να καλύπτει το ένα του αυτί.
Πηγές από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο Ακίν Οζτούρκ είναι ο ηγέτης των πραξικοπηματιών, ενώ όπως μεταδίδεται από το Anadolu, 37 αξιωματικοί της στρατοχωροφυλακής και της Πολεμικής Αεροπορίας πιθανότατα επίσης βρίσκονται πίσω από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.  
Μάλιστα, όπως πρώτο δημοσίευσε στην Ελλάδα το pronews.gr, ο στρατηγός Μπεκίρ Ερτζάν, διοικητής της αεροπορικής βάσης Ιντσιρλίκ στη νότια Τουρκία, που χρησιμοποιείται από τις ΗΠΑ και άλλους εταίρους στον διεθνή συνασπισμό κατά των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, συνελήφθη.

pronews