10.7.16

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ : Μόλις σταματήσουν οι Δυτικοί να τους υποστηρίζουν, θα πάψουν να υπάρχουν και οι Τούρκοι!

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Για όσους αμφιβάλλουν ακόμα στην ΠΑΝΑΓΟΥΔΑ του Οσίου Παισίου στις δεκαετίες 70, 80, 90 δινόταν δωρεά ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ από τον Ουρανό.
Αυτό που καταγράφει η επικαιρότητα σήμερα για τις τεταμένες σχέσεις Τουρκίας-Δύσης εξ αιτίας της ολικής επαναπροσέγγισης Τουρκίας-Ρωσίας , αυτό ακριβώς με σαφήνεια επεσήμανε από το 1993 ο πνευματοκίνητος λόγος του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ που σε λίγα 24ωρα θα εορτάσουμε πανηγυρικά την μνήμη του .
Τι συμβαίνει τώρα και αφορά άμεσα την Ελλάδα.


  ¨Tην περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας και του συντονισμού μεταξύ ΝΑΤΟ και ΕΕ «έναντι των νέων προκλήσεων» υπέγραψαν στη ΝΑΤΟϊκή Σύνοδο Κορυφής στη Βαρσοβία οι Γενς Στόλτενμπεργκ (γραμμ. του ΝΑΤΟ), Ντόναλντ Τουσκ και Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
Όσον αφορά στην Τουρκία, η οποία επαναπροσέγγισε πρόσφατα τη Μόσχα, δεν ξέρουμε τι στάση θα τηρήσει στο ΝΑΤΟ αυτό το διήμερο. Η σχέση της με το ΝΑΤΟ πάντως είναι τεταμένη.
Η Σύνοδος ολοκληρώνεται αύριο και παρά τις συμφωνίες που ανακοινώθηκαν σήμερα πανηγυρικά ακόμα δεν έχουμε ουσιαστική πληροφόρηση για το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.¨
/www.presspublica.gr/ Από Pressroom – Ιούλιος 8, 2016

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ και οι ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ των Δυτικών ήδη φάνηκαν πριν καιρό .
Λίγα τα ψωμιά της πολιτικής θέσης του Σουλτάνου λένε Αμερικανοί Στρατηγοί.
¨Αμερικανοί στρατηγοί ζητούν να εκδιωχθεί η Τουρκία από το NATO και οι Ευρωπαίοι αντιμετωπίζουν τον ηγέτη της ως “μέλος της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας”!

Το χειρότερο γι΄ αυτόν βέβαια είναι ότι αρκετοί και σημαντικοί στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού έχουν καταλάβει ότι ο σουλτάνος κοροϊδεύει.
Δεν είναι μόνο ο γνωστός αμερικανός στρατηγός Γουέσλι Κλάρκ ,ο οποίος δήλωσε στο CNN :
«Ας είμαστε ξεκάθαροι. Το ΙΚ δεν είναι απλώς μια τρομοκρατική οργάνωση. Είναι μια σουνιτική τρομοκρατική οργάνωση. Αυτό σημαίνει ότι στοχοποιεί τους σιίτες και αυτό σημαίνει ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας, παρά το γεγονός ότι αποτελεί απειλή και για τις χώρες αυτές. Εξάλλου πάντα υπάρχει η σκέψη ότι η Τουρκία υποστηρίζει το ΙΚ. Κάποιος αγοράζει το πετρέλαιο που το ΙΚ πουλά, το πετρέλαιο που διοχετεύεται μέσω του εδάφους κάποιων. Για μένα περνά μέσω Τουρκίας, αν και οι Τούρκοι ποτέ δεν το παραδέχτηκαν».
Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Sputnik ο απόστρατος αμερικανός υποστράτηγος Πολ Βάλελι,υποστηρίζει ότι η σημερινή Τουρκία επιδιώκει την αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Ο ίδιος πιστεύει πως η Τουρκία συνεργάζεται στενά με το ΙΚ και για αυτό πρέπει να εκδιωχθεί από το ΝΑΤΟ¨. http://www.onalert.gr/29.11.2015 | 10:41
Ενώ ο Σουλτάνος δεν θέλει το ΝΑΤΟ να ενεργεί στο ΑΙΓΑΙΟ, πριν λίγο στην Σύνοδο της Βαρσοβίας αποφασίστηκε το ΝΑΤΟ να παραμείνει ως έχει, μέχρι να εκπονηθεί ένα ευρύτερο σχέδιο του στην Μεσόγειο , κάτι που φυσικά δημιουργεί αλλεργικό ΣΟΚ στην σουλτανική αυλή.
Κατάλαβε ο Ερντογάν ότι με το να κοροϊδεύει δεν κερδίζει τίποτε , μόνο επιταχύνεται ραγδαία η δημιουργία του Κουρδικού κράτους.

Για αυτό ζήτησε ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ από τους Ρώσους για να του την γυρίσουν πίσω σαν ΒΡΕΓΜΕΝΗ.
Για όσους αμφιβάλλουν ακόμα στην ΠΑΝΑΓΟΥΔΑ του Οσίου Παισίου στις δεκαετιές 70, 80, 90 δινόταν δωρεά ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ από τον Ουρανό.

Τον Μάρτιο του 1993 επισκέφτηκα τον Γέροντα Παίσιο στην Παναγούδα…
Τι γίνεται Γέροντα με την Κωνσταντινούπολη;
Τον ρώτησα και αμέσως έλαβα την απάντηση από αυτόν.
-Εάν υπάρχουν κάποιοι που δεν θα πρέπει να φοβάστε, αυτοί είναι οι Τούρκοι.
-Μην τους υπολογίζεται καθόλου , μην τους δίνεται σημασία.

– Όσο τους υποστηρίζουν οι Δυτικοί , τόσο θα υπάρχουν.
-Μόλις σταματήσουν οι Δυτικοί να τους υποστηρίζουν, θα πάψουν να υπάρχουν και οι Τούρκοι.
-Και βέβαια, φανερά , τώρα τους υποστηρίζουν πολύ, αλλά , κρυφά και οι Άγγλοι , και οι Γάλλοι , σιγά-σιγά, σε λίγο , θα υποστηρίζουν και εμάς. Σε κάποια στιγμή , θα μας υποστηρίξουν ανοικτά εμάς , γιατί θα καταλάβουν , ότι τα συμφέροντα τους είναι με την Ελλάδα, και όχι με την Τουρκία.
Ο Γέροντας μας είπε επίσης ότι η Κωνσταντινούπολη θα γίνει Ελληνική , αλλά εμείς είμαστε σε τέτοια κατάσταση , που δεν θα μπορέσουμε να την πάρουμε μόνοι μας αλλά θα μας την δώσουνε.
Δεν κατονόμασε χώρες , αλλά μου δόθηκε η εντύπωση, ότι μάλλον δεν θα συμφωνούσαν οι μεγάλοι ποιος θα την έχει. Έτσι , θα την παραχωρήσουν στην Ελλάδα, για να τελειώσει η ιστορία.
Αναγνωστόπουλος Αστέριος. Περιφερειακός Διευθυντής Ασφαλιστικής Εταιρείας, Θεσσαλονίκη. Σελ. 399-340
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ

ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης 1924-1004 Τόμος Α΄ 7η Έκδοση. ΝΙκόλαος ΖουρνατζόγλουΕπισμηναγός Ε.Α
Το συμπέρασμα μπορεί να βγει από μόνο του…

Σύντομα οι σύμμαχοι θα τους ¨διαλύσουν¨ και οι Ρώσοι θα βρέξουν τα πόδια τους στην τουρκική ακτογραμμή της Μαύρης Θάλασσας.
Θαρσείτε μέσα στα γεγονότα που έρχονται.
Ο Ουρανός συνωμοτεί από σήμερα για την ΣΩΤΗΡΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας