18.7.16

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η επίθεση των Μπορντό Μπερελί στο ξενοδοχείο του Ρ.Τ.Ερντογάν στην Μαρμαρίδα

Τι μπορντό μπερελί και πράσινα άλογα, αφού κάθισαν και τους ξεφτίλισαν οι πολίτες, αντί να τους κάνουν να μη ξέρουν που να κρυφτούν...Juan


ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥ "ΧΑΡΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ" 

του Πέτρου Αναστασίου
To συγκλονιστικό βίντεο από την επίθεση των Μπορντό Μπερελί στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν στην περιοχή της Μαρμαρίδας. 

 Xθες το βράδυ, τρία τουρκικά ελικόπτερα S-70 με 40 μέλη των Μπορντό Μπερελί επιτέθηκαν στο ξενοδοχείο του.

Μια ομάδα επιλέκτων των Μπορντό Μπερελί είχε αναλάβει την σύλληψη ή ακόμα και την θανάτωση του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν το βράδυ της Παρασκευής, αλλά το σχέδιό τους είχε διαρρεύσει με αποτέλεσμα ο Τούρκος πρόεδρος να μετακινηθεί εγκαίρως και να αποφύγει την σύλληψη.
 
Συγκεκριμένα 40 κομάντο την ώρα που εκδηλώθηκε το πραξικόπημα, κινήθηκαν με τρία ελικόπτερα ειδικών αποστολών S-70 Blackhawk προς το ξενοδοχείο που διέμενε ο Τούρκος πρόεδρος.
 
Η διαρροή, όμως του σχεδίου, είχε ως αποτέλεσμα το ξενοδοχείο στην Μαρμαρίδα να δεχθεί μεν επίθεση από αέρος με πολυβολισμούς από τα ελικόπτερα, αλλά ο Τούρκος πρόεδρος να έχει προλάβει να απομακρυνθεί, υπο την προστασία 100 πάνοπλων ανδρών της φρουράς του.
 
Ο Τούρκος πρόεδρος κατάφερε να φτάσει στο αεροδρόμιο και να απογειωθεί το προεδρικό Airbus και κάπου εκεί χάθηκε το παιχνίδι για τους πραξικοπηματίες: Οχι μόνο τον άφησαν να φτάσει στο αεροδρόμιο, αλλά επέτρεψαν να απογειωθεί το αεροσκάφος και δεν το κατέρριψαν ούτε οταν πλησίαζε στην Κωνσταντινούπολη, παρ'ότι είχαν έξι μαχητικά F-16 που περιπολούσαν επάνω από την Πόλη.
 
Bέβαια τώρα το Reuters μεταδίδει ότι το προεδρικό αεροσκάφος πλησίασαν δύο μαχητικά F-16 που έλεγχαν οι πραξικοπηματίες και το «παρενόχλησαν», αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα στην αεροπορική "γλώσσα".  Δεν του επέτρεψαν αρχικά να προσγειωθεί στην Πόλη, αλλά το γιατί δεν τον κατέρριψαν μένει ανεξήγητο.

πηγη: pronews