23.7.16

Η Α.Μέρκελ ομολογεί ότι επρόκειτο περί ισλαμιστή τρομοκράτη: «Φανατικός ο θύτης» [βίντεο]



του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ομολόγησε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ ότι το μακελειό στο Μόναχο ήταν έργο ενός ισλαμιστή τρομοκράτη καθώς τον κατονόμασε ως «φανατικό θύτη». Ο ορισμός από μόνος του έιναι αρκετός για να δώσει το προφίλ του δράστη.
Επρόκειτο περί ισλαμιστή καθώς δεν υπάρχουν άλλου είδους φανατικοί στον πλανήτη που να εφορμούν μέσα σε συγκεντρωμένο πλήθος και να σπέρνουν τον όλεθρο και να θυσιάζουν την ζωή τους στον βωμό της καταστροφής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου:

«Εννιά άνθρωποι που πήγαιναν να χαλαρώσουν είναι νεκροί από τις σφαίρες ενός φανατικού θύτη. Έχετε ακούσει από την αστυνομία πως έχουν τα πράγματα και τι έχει φέρει στο φως η έρευνα. Θα σας πω μερικά από αυτά.
Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας και με τους υπευθύνους ασφαλείας. Τους ευχαριστώ όλους εκ μέρους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για τη συνεργασία τους. Θα ήθελα να εκφράσω τον βαθύτατο πόνο μου προς τα μέλη των οικογενειών που έχασαν νέους ανθρώπους. Πονάμε μαζί τους.
Επίσης σκεφτόμαστε τους πολλούς τραυματίες και έχουμε σκοπό να τους βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη για όλους. Σε όλους δημιουργείται το ερώτημα αν είμαστε ασφαλείς. Σας διαβεβαιώνω πως είμαστε. Έχουμε μια πολύ καλή αστυνομία και δυνάμεις ασφαλείας που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να προστατέψουν τους πολίτες. Το ίδιο και για τις σωστικές αρχές. Το ίδιο και για τις αρχές του Μονάχου.
Η αλληλέγγυα κοινωνία είναι η μεγάλη μας δύναμη. Πολλοί μας έδωσαν τα συλλυπητήριά τους και τους ευχαριστούμε. Είναι καλό να ξέρουμε ότι υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των λαών και πως ο κόσμος είναι κατά της τρομοκρατίας. Θα διερευνήσουμε σε βάθος την υπόθεση για να δούμε πως προκλήθηκε».
Η καγκελάριος επιβεβαίωσε το δημοσίευμα του pronews.gr και τους 11 λόγους που αποδεικνύουν ότι επρόκειτο περί ισλαμιστή τομοκράτη.
Η γερμανική κυβέρνηση και η Ά.Μέρκελ μετά τη νέα τρομοκρατική ισλαμιστική επίθεση που συνέβη στο Μόναχο όπου δράστης ήταν ένας Ιρανό-Γερμανός μοναχικός λύκος ο οποίος πιθανότατα είχε και συνεργούς και λόγω των πρωτοφανών αντιδράσεων που μέσα σε λίγα λεπτά γενικεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε εντολή να "μαζέψει" η γερμανική Αστυνομία τα περί "συντονισμένης τρομοκρατικής επίθεσης" και "τριών δραστών". και να αρχίσουν να διαδίδονται από τα γερμανικά ΜΜΕ ασυνάρτητα φληναφήματα περί ενός παράφρονα ναζιστή ο οποίος φώναζε "γαμ... τους Τούρκους".
 
Η πραγματικότητα απέχει πάρα πολύ από αυτό αφού πρώτα τα αμερικανικά ΜΜΕ CNN και FOX μετέδωσαν αναφορές από αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι άκουσαν έναν από τους δράστες να φωνάζει "Ο Αλλάχ είναι μεγάλος" την ώρα των πυροβολισμών.
 
Μάλιστα η μαρτυρία γυναίκας ήταν εξαιρετικά διαφωτιστική:
 
"Bγήκα έξω από την τουαλέτα και άκουσα συναγερμό, μπαμ μπαμ μπαμ είπε στο CNN. Σκοτώνει τα παιδιά. Τα παιδιά είχαν καθήσει να φάνε. Δεν μπορούσαν να διαφύγουν. Ο δράστης φώναζε "Αllax u Akbar"!
 
Επιχειρείται τώρα να πουληθεί μια ιστορία για έναν μοναχικό δράστη που έπασχε από κατάθλιψη ο οποίος μάλιστα πολύ βολικά «αυτοκτόνησε»
 
Τι σημαίνει αυτό; Απλούστατα ότι οι γερμανικές Αρχές μπορούν να ισχυριστούν ότι θέλουν χωρίς να υπάρχει ανταπάντηση και να υποστηριχθεί το σαθρό επιχείρημα περί αρμονικής και φιλήσυχης πολυφυλετικής, πoλυθρησκευτικής κοινωνίας.
pronews