15.7.16

Καταρρέει η προπαγάνδα των τουρκόφρονων για την σημαία στο φέρετρο του στρατιώτη


Η οικογένεια ήθελε ο νεκρός να ταφεί και με τη στρατιωτική του στολή – Προσβολή εθνικού συμβόλου και παρεμπόδιση άσκησης θρησκευτικών καθηκόντων

Μετά τον ντόρο που προκάλεσε η δημοσίευση των όσων έλαβαν μέρος στην κηδεία του στρατιώτη στη Γλαύκη Ξάνθης, οι τουρκόφρονοι σε μια προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας ισχυρίζονταν ότι η οικογένεια του άτυχου νεαρού ήταν αυτή που δεν ήθελε να καλυφτεί το φέρετρο του από την ελληνική σημαία.

Η προπαγάνδα αυτή των εγκάθετων του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, που δυστυχώς αναπαράχθηκε και από ελληνόφωνα ΜΜΕ, καταρρέει όμως εκκωφαντικά με τις φωτογραφίες που φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας η ΦΩΝΗ και στις οποίες αποτυπώνεται ξεκάθαρα η ελληνική σημαία μαζί με τη φωτογραφία του στρατιώτη μέσα στο σπίτι του.

ΓΛΑΥΚΗ - ΚΗΔΕΙΑ
Σύμφωνα μάλιστα με αξιόπιστες πηγές που ήταν παρούσες στην οικία της οικογένειας, οι συγγενείς ζήτησαν εκτός από τη σημαία ο νεαρός να ταφεί και με τη στρατιωτική του στολή.
Δυστυχώς, την επιθυμία αυτή της οικογένειας αλλά και τη μνήμη του νεκρού δεν σεβάστηκαν επ ουδενί οι εγκάθετοι της Άγκυρας, οι οποίοι όχι μόνο την αφαίρεσαν από το φέρετρο αλλά παρεμπόδισαν και την άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων των μουσουλμάνων εκτοπίζοντας βιαίως τον νόμιμο αναγνωρισμένο από το Κράτος Μουφτή Ξάνθης κ. Σινίκογλου όπως μαρτυράει παρακάτω και το βίντεο της ντροπής.
ΓΛΑΥΚΗ - ΚΗΔΕΙΑ
Τελικά, αν και το φέρετρο δεν καλύφθηκε από την ελληνική σημαία, αυτή συνόδευσε τον άτυχο νεαρό στην τελευταία του κατοικία μεταφερόμενη από το στρατιωτικό άγημα που απέδωσε και τις απαιτούμενες τιμές.

Λευτέρης Γλερίδης
http://fonirodopis.gr/