28.7.16

Οι Κούρδοι συνεχίζουν τις "εκκαθαρίσεις" Τούρκων στρατιωτικών - Δύο νεκροί από έκρηξη παγιδευμένου με βόμβα δρόμου

το τζιπ με το κόκκινο γυναικείο ...εσώρουχο!!!

Η «ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ» ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 

Οι Κούρδοι συνεχίζουν τις εκκαθαρίσεις των Τούρκων στρατιωτών στις νοτιοανατολικές περιοχές αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πώς η πολιτική του Ρ.Τ. Ερντογάν έχει δημιουργήσει πολλούς "εσωτερικούς εχθρούς" και έχει αποτύχει παταγωδώς. 

Συγκεκριμένα δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε όταν εξερράγη μια βόμβα στον δρόμο που διέσχιζε το όχημα στο οποίο επέβαιναν, στην κυρίως κουρδική νοτιοανατολική Τουρκία, σύμφωνα με πηγές των σωμάτων ασφαλείας.
Η βόμβα πυροδοτήθηκε με τηλεχειριστήριο από Κούρδους μαχητές καθώς το όχημα βρισκόταν σε μια λεωφόρο κοντά στην πόλη Σίιρτ. Τα μέλη του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), το οποίο μάχεται το τουρκικό κράτος εδώ και τρεις δεκαετίες, συχνά στοχοποιούν οχήματα του στρατού ή των δυνάμεων ασφαλείας και φορτηγά με βόμβες τοποθετημένες στο δρόμο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν κληθεί δυνάμεις αέρος για να βομβαρδίσουν μαχητές στην περιοχή, ενώ έχουν σταλεί στην περιοχή και στρατιωτικές ενισχύσεις καθώς και ελικόπτερα.
Η περιοχή έχει υποστεί μερικές από τις χειρότερες μάχες, από το ξεκίνημα της διαμάχης τη δεκαετία του '90, μετά από την κατάρρευση της εκεχειρίας μεταξύ του κράτους και του PKK τον Ιούλιο του 2015.
Το πρόβλημα λοιπόν για τον Ρ.Τ. Ερντογάν δεν είναι μόνο οι πραξικοπηματίες, αλλά συνεχίζουν να είναι οι Κούρδοι που ο Τούρκος πρόεδρος έχει βάλει αντιμέτωπους με την αλλαζονική του στάση.
pronews