31.7.16

Μπάλα σε Βέλγιο και Ρωσία


Τα προγνωστικά δεν σταματούν, γιατί πολύ απλά δεν σταματάνε και οι αγώνες ακόμη και μέσα στο κατακαλόκαιρο! Φουλ ποδόσφαιρο έχουμε και σήμερα σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που είτε βρίσκονται στη μέση τους είτε μόλις ξεκίνησαν.
Για ορεκτικό έχει πρωτάθλημα Φινλανδίας με τα HIFK Ελσίνκι - Σεϊναγιοέν και Κέμι Βάασα στις 16:00. Μία ώρα αργότερα ξεκινούν τα σουηδικά με το Σούντσβαλ - Νόρκεπινγκ να ξεχωρίζει, καθώς πρόκειται για 2 από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Allsvenskan. Παράλληλα παίζουν τα Όστερσουντ - Έλφσμποργκ και Γκέφλε - Χάμαρμπι. Για την Tippeligaen διεξάγεται μόνο το Βίκινγκ - Ρόζενμποργκ στις 19:00, ένα ματς αναμφισβήτητα αμφίρροπο.


Στη Δανία η Κοπεγχάγη έρχεται με φόρα από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και υποδέχεται τη Νόρτζελαντ στις 17:00 στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας. Στην αυστριακή Μπουντεσλίγκα η Σάλτσμπουργκ θέλει να επανορθώσει για το κάζο από τη Στουρμ υποδεχόμενη την Βολφσμπέργκερ, ενώ η Στουρμ με την ψυχολογία στα ύψη παίζει στην έδρα της Ριντ. Τα δυο ματς στις 17:00 και 19:30 αντίστοιχα.


Πρεμιέρα είχαμε χθες στο Βέλγιο και σήμερα διεξάγονται 4 παιχνίδια με πιο σημαντικά αυτά της Άντερλεχτ στην έδρα της Μουσκρόν και της Μπέβερεν σε αυτήν της Σαρλερουά. Έναρξη έχουμε και στη Ρωσία με το ντέρμπι Ζενίτ - Λοκομοτίβ Μόσχας στις 17:30, ενώ αργότερα η ΤΣΣΚΑ δοκιμάζεται στην έδρα της Ανζί.


Μετά τα μεσάνυχτα έχει φυσικά Campeonato Brazileiro με 3 παιχνίδια εκ των οποίων το πιο σημαντικό είναι το Σπορτ Ρεσίφε - Ατλέτικο Παραναένσε στις 00:30. 

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.