20.6.16

To πιο πολεμικό Euro όλων των εποχών: Νέες άγριες συμπλοκές μεταξύ Γάλλων και Άγγλων oπαδών (φωτό, vid)

Η καφρίλα, παλιανθρωπιά, ανωμαλία,ψυχοπάθεια και τα ναρκωτικά είναι το πολιτιστικό επίπεδο πολύ μεγάλου μέρους των  δήθεν φιλάθλων, αφού το ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό, απλά αποτελεί πεδίο εκτόνωσης  μεγάλης μάζας  ψυχανωμάλων   σαδομαζοχιστών  ναρκωμανών,  εμπόρων ναρκωτικών και κομπιναδόρων που το στηρίζουν, προκειμένου να προσποριστούν κέρδη από τους αφελείς που τρέχουν σαν αποβλακωμένοι και πληρώνουν όσα-όσα  για να δούν το κλωτσοσκούφι των πληρωμένων και συχνά πουλημένων "αγώνων"!
Στο βίντεο που ακολουθεί, καμαρώστε πολιτιστικό και αθλητικό πνεύμα!!!
Juan
_______________________________________________________

2.100 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΩΣΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ


του Βασίλη Καπούλα
Aυτό το Euro θα μείνει στη μνήμη μας ως ο τόπος ξεκαθαρίσματος διαφορών. Περίπου 50 οπαδών της Λιόν, επιτέθηκαν σε Άγγλους οπαδούς, οι οποίοι βρίσκονταν συγκεντρωμένοι σε παμπ με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν άγριες συμπλοκές. Aπό φωτογραφίες φαίνονται ότι Ούγγροι και Ισπανοί Ultras εχουν καταφτάσει και πέφτει άγριο ξύλο σε αρκετές πόλεις της Γαλλίας.
Οι Γάλλοι οπαδοί της Λιόν επιτέθηκαν στους Άγγλους. Δεν άργησε να δημιουργηθεί σκηνικό μάχης, με τους Άγγλους να περνούν στην αντεπίθεση και να απομονώνουν έναν Γάλλο οπαδό, πετώντας μπουκάλια, καρέκλες και οτιδήποτε άλλο έβρισκαν μπροστά τους.
Tαυτόχρονα, η Γαλλική Αστυνομία εξέφρασε σοβαρούς φόβους για εκτενή επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της Ρωσίας και της Ουαλίας αποφασίζοντας, ένα 24ωρο πριν τη διεξαγωγή της μεγάλης αναμέτρησης να διαθέσουν 600 επιπλέον αστυνομικούς, μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων θα διεξαχθεί στην Τουλούζη, όπου βρίσκονται ήδη 1.500 αστυνομικοί, κάτι που σημαίνει ότι έχουν επιστρατευθεί πάνω από 2.000 άνδρες των ειδικών δυνάμεων και των δυνάμεων ασφαλείας.
Η κεντρική διεύθυνση χαρακήρισε «υψηλού ρίσκου» τη συνύπαρξη των αντίπαλων οπαδών και για το λόγο αυτό ενίσχυσε τις δυνάμεις της, ώστε να αντιμετωπιστούν τυχόν φαινόμενα βίας.
Επεισόδια έγιναν και στον αγώνα της Ουγγαρίας ενώ οι Ρώσοι οπαδοί "θερμαίνοται" για τον αγώνα με την Ουαλία....
Δείτε εικόνες και βίντεο



PRONEWS