14.6.16

Νεκρός ο ηγέτης του ΙSIS; - Οκτώ βόμβες LGB κτύπησαν το οίκημα που βρισκόταν - Αμερικανικά ή ιρακινά μαχητικά οι "εκτελεστές" (upd)

 Βρίσκεται τώρα, με 71,5 ...παρθένες στον άλλο κόσμο!!
Απορία: Που  βρίσκουν τόσες πολλές παρθένες οι χιλιά-
δες ηλιθίων τζιχαντιστών που σκοτώνονται άνευ λόγου;
Juan

ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ GAY CLUB ΤΟΥ ΟΡΛΑΝΤΟ; 

Ο ηγέτης το Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι σκοτώθηκε σε ιρακινή ή αμεριικανική αεροπορική επιδρομή στη Συρία που έγινε σε αντίποινα της σφαγής στο gay club "Pulse" στο Ορλάντο των ΗΠΑ.
Oι συριακοί κραιτκοί σταθμοί Sama TV και al-Ekhbariya επικαλούνται πηγές προσκείμενες στο Ισλαμικό Κράτος και μεταδίδουν την είδηση.
Το γεγονός επιβεβαιώνει, όμως, και το πρακτορείο ειδήσεων Amaq που πρόσκειται στην τρομοκρατική οργάνωση. «Ο Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή στην Ράκκα την πέμπτη ημέρα του Ραμαζανιού», ανέφερε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο πρακτορείο ειδήσεων.
Όπως αναφέρει το δίκτυο ο Μπαγκντάντι σκοτώθηκε σε επιδρομή αμερικανικών αεροσκαφών στη Ράκκα της Συρίας. Συγκεκριμένα οκτώ βόμβες LGB κατευθυνόμενες με λέηζερ, από τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη F-15E έπληξαν το καταφύγιό του.
Προφανώς υπήρχε συνεργασία και επίγειας ομάδας που στοχοποίησε το οίκημα.
Εντούτοις, δεύτερη πηγή υποστηρίζει πως ο αυτοανακηρυχθείς «χαλίφης» σκοτώθηκε στη Μοσούλη του Ιράκ. 
Την ίδια ώρα, σε ανακοίνωση των ιρακινών δυνάμεων ασφαλείας, αναφέρεται πως «ιρακινά αεροσκάφη έπληξαν κομβόι του Μπαγκντάντι ενώ κινείτο προς την Καρμπάλα του Ιράκ για να παραβρεθεί σε συνάντηση των επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους». Η εκδοχή είναι ότι κτυπήθηκε από μαχητικά εγγύς υποστήριξης Su-25 που έχει παραχωρήσει η Ρωσία στο Ιράκ.
Ο ιρακινός τηλεοπτικός σταθμός Al Sumariya TV  ανακοίνωσε ότι ο Μπαγκντάντι είχε τραυματιστεί βαριά σε αεροπορική επιδρομή κοντά σε εγκατάσταση του Ισλαμικού Κράτους στα ιρακινο-συριακά σύνορα.
Ο τηλεοπτικός σταθμός επικαλούμενος ιρακινές πηγές είχε μεταδώσει πως ο αυτοανακηρυχθείς ηγέτης του ισλαμικού χαλιφάτου ταξίδευε μαζί με υψηλόβαθμα στελέχη της οργάνωσης όταν το κομβόι επλήγη από αεροσκάφη της διεθνούς συμμαχίας κατά του Ισλαμικού Κράτους.
«Τα αεροσκάφη της διεθνούς συμμαχίας βομβάρδισαν εχθές μία τοποθεσία που υπάρχει η βάση των μελών του ΙΚ κοντά στα σύνορα ανάμεσα στο Ιράκ και τη Συρία, σε απόσταση 66 χλμ. δυτικά της Νινευής», είχε δηλώσει η ιρακινή πηγή.
«Σύμφωνα με αναφορές, ο ηγέτης του ΙΚ, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκνταντί, τραυματίστηκε μαζί με άλλα μέλη της οργάνωσης που ήταν συγκεντρωμένη για τη συνάντηση», είχε προσθέσει, συμπληρώνοντας: «Η επίθεση σημειώθηκε βάσει συγκεκριμένων πληροφοριών των μυστικών υπηρεσιών που οδήγησε στο “χτύπημα”»
Oι φιλοκυβερνητικοί σταθμοί Sama TV και al-Ekhbariya επικαλούνται πηγές προσκείμενες στο Ισλαμικό Κράτος και μεταδίδουν ότι σκοτώθηκε ο αλ-Μπαγκντάντι, χωρίς να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες.
pronews