5.6.16

Ιράν: «Οι πύραυλοι μας στοχεύουν όλα τα ευαίσθητα κέντρα του Ισραήλ»

Μπορούν να "σκοπεύουν" όσο θέλουν, αλλά το θέμα είναι αν θα τα καταφέρουν να φθάσουν  ως το στόχο τους...! ΑΛΕΞ

Ο στρατηγός Ahmad Krambur, ανώτερος σύμβουλος του στρατηγού QassemSoleimani, διοικητή του τάγματος Alqods των Φρουρών της Επανάστασης, επιβεβαίωσε ότι «ταυτοποιήθηκαν όλα τα ευαίσθητα κέντρα της σιωνιστικής οντότητας και ότι οι πύραυλοι τύπου Sijjile (φωτογραφία) και Chehab στοχεύουν αυτά τα κέντρα, έτοιμοι να εκτοξευτούν αυτόματα, ανέφερε η ιρανική δικτυακή πύλη πληροφόρησης Farsnews.

Ο στρατηγός Krambur επανέλαβε σε ανακοίνωση του, την Παρασκευή το βράδυ ότι, «η βούληση του Ιράν να ανταποδώσει σθεναρά σε οποιαδήποτε επίθεση», υπογραμμίζοντας ότι « δεν αστειευόταν ο Ιμάμης Χαμενεΐ όταν είπε ότι αν έδινε τη διαταγή για την εξαφάνιση του Τελ Αβίβ και της Χάιφα, θα έγινε πράξη σε επτά λεπτά. Διότι όλοι οι πύραυλοι μας είναι έτοιμοι για μια τέτοια αποστολή».

Και συνέχισε: « αυτό το ζήτημα δεν αφορά μόνο τη σιωνιστική οντότητα, αλλά κάθε χώρα η οποία θα επιτεθεί στο Ιράν θα λάβει ένα χαστούκι άνευ προηγουμένου διότι η εκτέλεση αυτού του είδος ανταπάντησης είναι αυτόματη ».

Τέλος, περιέγραψε το Ιράν ως « εκείνη τη δύναμη που προέρχεται από το αίμα των μαρτύρων, τονίζοντας ότι η ηρεμία που κυριαρχεί στη χώρα και η σταθερότητά της είναι απαράμιλλες σε άλλες χώρες ».

Μετάφραση Κριστιάν Άκκυριά για τον Ινφογνώμονα Πολιτικά, Αθήνα, 5.6.2016

infognomonpolitics