12.6.16

Σκότωσαν με τσεκούρι το βιαστή της κόρης τους



Το θετικό είναι ότι ο βιαστής δεν θα το ξανακάνει. Juan

__________________________



Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την αστυνομία 16 μήνες μετά τη δολοφονία Νέα Ζίχνη Σερρών: Οικογένεια Βουλγάρων ομοεθνών του θύματος τον σκότωσε για να εκδικηθεί τον βιασμό 23χρονης και τον άγριο ξυλοδαρμό άλλων δυο

Πρωτοφανείς διαστάσεις πήρε η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας ενός  53χρονου Βούλγαρου, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί πριν από 16 μήνες δεμένο χειροπόδαρα με μεταλλικό σύρμα και με τραύματα από τσεκούρια σε ένα αποστραγγιστικό κανάλι σε αγροτική περιοχή της Νέας Ζίχνης Σερρών.

Πίσω της κρυβόταν μια ολόκληρη οικογένεια Βουλγάρων ομοεθνών του θύματος, που τον σκότωσε για να εκδικηθεί τον βιασμό μιας νεαρής γυναίκας και τον άγριο ξυλοδαρμό άλλων δυο! Μετά από επίμονη έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, η ανθρωποκτονία που έγινε την 1η Φεβρουαρίου του 2015 εξιχνιάστηκε. 

Με εντάλματα συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών ένας 40χρονος Βούλγαρος, η 41χρονη σύζυγος του και η 23χρονη κόρη τους, ενώ άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, ένας 50χρονος και μία 40χρονη, περιλαμβάνονται στη δικογραφία για ανθρωποκτονία από κοινού, αλλά δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη. 

Η 23χρονη φέρεται να ήταν το θύμα του βιασμού από τον 53χρονο, ο οποίος –όπως υποστηρίζουν όλοι οι δράστες- την παρέσυρε μαζί με τις δύο μεγαλύτερες γυναίκες σε ερημική ορεινή περιοχή κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, με το πρόσχημα ότι εκεί έκρυβε χρήματα για να τα μεταφέρει στην Ελλάδα με τη βοήθειά τους. Όπως ισχυρίζονται, βίασε τη νεαρή και ξυλοκόπησε τις άλλες δυο, παρ’ όλο που η 40χρονη και ο 50χρονος σύζυγός της τον φιλοξενούσαν στην κτηνοτροφική μονάδα όπου εργάζονταν.

Την 1η Φεβρουαρίου 2015, ο 50χρονος εντόπισε τον ομοεθνή του και τον παρέσυρε στην κτηνοτροφική μονάδα όπου, μαζί με τους υπόλοιπους, τον χτύπησαν με γροθιές, κλωτσιές και τσεκούρια. Όταν διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός, μετέφεραν τη σορό με το αυτοκίνητο του 40χρονου και το έκρυψαν στην τάφρο όπου βρέθηκε δύο ημέρες αργότερα από έναν κτηνοτρόφο. Η ταυτότητα του 53χρονου διαπιστώθηκε από τα τατουάζ στο σώμα του, ένα από τα οποία έγραφε την ονομασία «Βάρνα». Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν σεσημασμένος στην πατρίδα του για διάφορα αδικήματα, μεταξύ των οποίων και για βιασμό.

protothema