26.6.16

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, τέως... "Συμβασιλεύουσα", τέως... "Συμπρωτεύουσα και νυν Νέα Ειδομένη!!!

φωτο αρχείου

Νέα ...Ειδομένη κατάντησε η Θεσσαλονίκη με τις χιλιάδες των λιποτακτών-"μεταναστών και λαθρομεταναστών που κουβαλήθηκαν από τις υποανάπτυκτες και απολίτιστες χώρες του τρίτου (και βάλε...) κόσμου!

Γέμισαν τα πάρκα, οι πλατείες, οι στάσεις των λεωφορείων από λάθρο, πολλοί των οποίων είναι φορείς μικροβίων και αγνώστων στην Ελλάδα ασθενειών και οι οποίοι αποπατούν όπου βρουν!

Κινούνται με το "έτσι θέλω" με τα αστικά λεωφορεία, δωρεάν, βρομίζουν και μολύνουν τα καθίσματα, στα οποία μετά θα καθίσουν άλλοι επιβάτες και παιδάκια- που δεν τους χρωστούν τίποτα να κινδυνεύουν να κολλήσουν μεταδοτικές ασθένειες.

Η Αστυνομία, που θα μπορούσε να τους απελάσει κακήν κακώς, αδυνατεί να κάνει κάτι, αφού έχει κυβερνητική εντολή να μην κάνει!

Ο Δήμαρχος; Τώρα μάλιστα! Αυτός ασχολείται με την ...παραλία και τις φιέστες των τραβεστί και με ...εξωτερική πολιτική(!!!) με τους λάθρο θα ασχοληθεί ή με τα  χάλια της Θεσσαλονίκης που οι κεντρικοί δρόμοι (Μοναστηρίου, Λαγκαδά, Εγνατίας, Β. Όλγας , Γιαννιτσών και Τσιμισκή) έχουν μετατραπεί σε καρόδρομους;

 Κατά τα άλλα το καβαλημένο καλάμι της ...Συμπρωτεύουσας καλά κρατεί, εξ άλλου πρέπει και η Θεσσαλονίκη να γίνει σαν την Αθήνα, που δεν τολμάς να κυκλοφορήσεις (έχει και...μετρό! που το βάζεις αυτό!) Εξ άλλου, όπως λέει και το τραγούδι: Σε "Τι 30,τι 40, τι 50" χρόνια, θα έχουμε και εμείς

Κατά άλλα; Οι ληστείες, διαρρήξεις, κλοπές, ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα, πάνε καλά! Η Αστυνομία δεν προλαβαίνει να συλλαμβάνει..."πελάτες", αλλά και τι να τους κάνει; Που να χωρέσουν τόσες χιλιάδες κακοποιοί ξενόφερτοι, Ελληνοποιημένοι (επί χρήμασι) και μελαχρινοί  ιθαγενείς (πρώην ακαθορίστου υπηκοότητας με έδρα το...Δενδροπόταμο - άλλο γκέτο εκεί, που για να μπει αστυνομικός πρέπει να συνοδεύεται από τα...ΕΚΑΜ!) 

Αυτά -σε πρώτη δόση- θα επακολουθήσει σχετικό φωτορεπορτάζ, για να καμαρώσουμε σε φωτό πλέον, όλα αυτά και να νοιώσουμε Εθνική και προπαντός...Δημοτική υπερηφάνεια, σαν συμπρωτευουσιάνοι που είμαστε! 

Juan