9.6.16

Τραγωδία στην Αττική Οδό


Ρεπορτάζ: Χρήστος Καράμπελας

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 14.55 περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος της εξόδου 10 (Λεωφόρος Ηρακλείου). Ένα Porsche Cayenne, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός ο οδηγός του.

Το ενδεχόμενο ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολις» Παναγιώτης Μαυρίκος να είναι ο απανθρακωμένος οδηγός μέσα στην Porsche Cayenne εξετάζουν οι ΑρχέςΛόγω του δυστυχήματος προκλήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα στο σημείο. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (εννέα άνδρες με τρία οχήματα) και της Αστυνομίας. 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου απανθρακώθηκε από τη φωτιά, με αποτέλεσμα να μην καθίσταται δυνατή η ταυτοποίηση τών στοιχείων του. Η σορός μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για αναγνώριση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανώς ο οδηγός του αυτοκίνητου να είναι ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολις» Παναγιώτης Μαυρίκος που πρόσφατα είχε απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, καθώς είχε συλληφθεί με δύο δημοσιογράφους για υπόθεση εκβιασμών κατά ΔΕΚΟ.

Το αμάξι ανήκε στη σύζυγό του και το οδηγούσε εκείνος. Μάλιστα, η αστυνομία επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια του οχήματος και σύζυγο του εκδότη και εκείνη επιβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο ήταν δικό της και τις τελευταίες ημέρες το είχε παραχωρήσει στον σύζυγό της. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο υλικό από τις κάμερες της Αττικής Οδού φαίνεται το Porsche Cayenne να σταματά αρχικά στην αριστερή λωρίδα (σ.σ.: Στην αριστερή πλευρά του οχήματος εντοπίστηκαν γδαρσίματα από την τριβή του με το διαχωριστικό στηθαίο) και στη συνέχεια να φλέγεται. 

Ο οδηγός του οχήματος προφανώς δεν κατάφερε να εξέλθει από το ΙΧ καθώς η αριστερή πόρτα δεν μπορούσε να ανοίξει λόγω του στηθαίου της Αττικής Οδού. Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν και προσπάθησαν να σπάσουν με πυροσβεστήρες τα τζάμια του αυτοκινήτου, προσπαθώντας να απεγκλωβίσουν τον οδηγό.

Το αμάξι κινούνταν με υγραέριο και για αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες τόσο γρήγορα. 

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η τροχαία της Αττικής Οδού. Στις έρευνες συμμετέχει η Αντιτρομοκρατική.

Δείτε φωτογραφίες του zougla.gr από το σημείο:




















Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016, 18:32
zougla