11.6.16

Έτσι έκαψαν ζωντανό τον Π.Μαυρίκο - Δείτε το βίντεο


ΠΟΛΥ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ

Βίντεο-ντοκουμέντο για τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο του γνωστού εκδότη, Παναγιώτη Μαυρίκου είδε το φως της δημοσιότητας. Η έκταση του καψίματος δείχνει πάντως ότι "κάτι έσκασε" πάνω του.
Στο βίντεο φαίνεται καθαρά η φωτιά που εκδηλώθηκε στο μαύρο Καγιέν του εκδότη να περιορίζεται αρχικά στην καμπίνα του οδηγού, χωρίς να έχει προκληθεί από την μηχανή ενώ δείχνει και την προσπάθεια του Π.Μαυρίκου να απεγκλωβιστεί από το φλεγόμενο Καγιέν, όμως το τσιμεντένιο διαχωριστικό της Αττικής Οδού, εμποδίζει τη συγκεκριμένη ενέργεια, καταδικάζοντας τον εκδότη σε τραγικό θάνατο.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πολύ εξελιγμένο εμπρηστικό μηχανισμό ο οποίος ήταν τοποθετημένος κάτω απο το τιμόνι και προκάλεσε την ανάφλεξη καταρχήν του ίδιου του Π.Μαυρίκου και στη συνέχεια του αυτοκινήτου του.
Ο συγκεκριμένος μηχανισμός περιέχει ουσία η οποία "έσκασε" πάνω του, τον περιέλουσε με υγρά και προκάλεσε αυτοανάφλεξη με την επαφή με τον αέρα (αυτο λειτουργεί ως καταλύτης). 
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο μηχανισμός αυτός βρίσκεται μέσα σε περίβλημα το οποίο διαλύεται και δεν μένει κανένα ίχνος για αυτό και δεν έμεινε...τίποτα!



pronews