18.6.16

Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω! Φωτορεπορτάζ από την μεγαλειώδη εκδήλωση στην ΧαλκίδαΕκατοντάδες Εθνικιστές κατέκλυσαν την κεντρική αίθουσα ξενοδοχείου στην Χαλκίδα όπου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τον πρωτογενή τομέα ως βάση ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας.


Σε μια περίοδο όπου τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και δη η Νέα Δημοκρατία - την οποία οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν να προηγείται - πραγματοποιούν εκδηλώσεις μπροστά σε άδειες καρέκλες, η Χρυσή Αυγή γεμίζει ασφυκτικά αίθουσες και πλατείες σε όλη την Ελλάδα.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη με πλήρες σχέδιο για ανάταξη της ελληνικής οικονομίας, μέσω της αναδιάρθρωσης του πρωτογενούς τομέα και - κυρίως - μέσω μίας γεωπολιτικής στροφής προς την Ρωσία.

Η παρακμή και η περιθωριοποίηση της χώρας που προκάλεσαν οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπορούν να ανατραπούν μόνο μέσω μίας αληθινά εθνικής διακυβέρνησης με πυρήνα το εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής.Στην εκδήλωση που έσφυζε από Εθνικιστικό Παλμό μίλησαν ο βουλευτής Βοιωτίας, Ευάγγελος Καρακώστας, ο βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος, ο ευρωβουλευτής Στρατηγός Γ. Επιτήδειος, ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος.Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου ξεκαθάρισε πως την ίδια ώρα που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ξεπουλά την Πατρίδα μας σε διεθνείς τοκογλύφους και λαθρομετανάστες, η μοναδική διέξοδος είναι η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.Παράλληλα, τόνισε πως η ολοένα αυξανόμενη δυναμική της Χρυσής Αυγής σε όλη την Επικράτεια είναι μήνυμα όλων των αφυπνισμένων Ελλήνων πως θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες τους συγκεντρωμένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.Περισσότερες φωτογραφίες:


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου