5.6.16

Καταγγελίες για καψόνια και “ναζιστικές συμπεριφορές” στη ΣΜΥ μέσω Κύπρου!

Τα παιδιά έρχονται με αγάπη και όρεξη να υπηρετήσουν στον ΕΣ. Δεν μπορεί μερικοί κομπλεξικοί  που παριστάνουν τους σπουδαίους "εκπαιδευτές", επιδιώκουν να τους κάνουν να μισήσουν το Στρατό.Άλλο εκπαίδευση και άλλο βασανισμοί.Ας προσέξουν γιατί το επόμενο ρεπορτάζ μας θα είναι με ονοματεπώνυμα και φωτογραφίες τα οποία θα επιδιώξουμε να συγκεντρώσουμε και μετά το λόγο θα έχει ο εισαγγελέας  και το Στρατοδικείο. JUAN
Τι συμβαίνει στη ΣΜΥ; Γονείς δημοσίως κατήγγειλαν καψόνια .Οι καταγγελίες έγιναν μέσω Κύπρου από γονέα υπαξιωματικού που φοίτησε στη Σχολή.
Τι έχει συμβεί;
Όπως γράφει το dialogos.com.cy   “γονέας βγήκε στο σταθμό ΑΣΤΡΑ και ζητώντας να τηρηθεί η ανωνυμία του έκανε λόγο για “ναζιστικές συμπεριφορές”! Μίλησε για καψόνια που έχουν ως αποτέλεσμα τραυματισμούς.

Εξηγώντας γιατί δεν υπάρχουν φαινόμενα παραιτήσεων είπε ότι η οικονομική επιβάρυνση που προκύπτει από μια τέτοια απόφαση είναι πολύ μεγάλη.Δεν αποφασίζουν εύκολα να τα παρατήσουν καθώς κάτι τέτοιο έχει ως συνέπεια την καταβολή προστίμου ύψους 30 χιλιάδων ευρώ,όπως είπε.
Τις καταγγελίες του ακροατή επιβεβαίωσαν και άλλοι γονείς που επικοινώνησαν με τον ΑΣΤΡΑ. Ο Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Άμυνας Χρίστος Μαλικκίδης υποσχέθηκε ότι θα διερευνήσει τις καταγγελίες αυτές.
Militaire.gr