25.6.16

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα: Μία κλήση στην Άμεσο Δράση έλυσε το μυστήριο της δολοφονίας στα Λιμανάκια


Αθήνα
Ένας 34χρονος και μία 19χρονη φέρονται να είναι οι δράστες της φρικτής δολοφονίας του 50χρονου στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Η Αστυνομία έφτασε στην εξιχνίαση μετά από ένα μάλλον τυχαίο γεγονός: Προ ημερών, η Άμεση Δράση έλαβε κλήση για επεισόδιο στη Δραπετσώνα.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ μετέβησαν σε σπίτι, όπου μία 19χρονη κατήγγειλε ξυλοδαρμό από τον 34χρονο σύντροφό της. 

Η ίδια είπε μάλιστα στους αστυνομικούς ότι ο 34χρονος είχε σκοτώσει έναν 50χρονο, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Το βράδυ της 23ης Ιουνίου, οι Αρχές με εισαγγελική εντολή έδιναν στη δημοσιότητα τα στοιχεία από το φρικτό έγκλημα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, κάνοντας λόγο για έναν 50χρονο άνδρα.

Έτσι ξετυλίχθηκε το κουβάρι. Όπως αποκαλύφθηκε, το θύμα είχε μεταβεί στην Δραπετσώνα στο σπίτι της 19χρονης. Ήταν το ίδιο σπίτι στο οποίο έφτασαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ μετά την κλήση στην Άμεσο Δράση.

Ο 50χρονος φέρεται να προσπάθησε να παρενοχλήσει την κοπέλα. Εκείνη την ώρα επέστρεψε στο σπίτι ο 34χρονος σύντροφός της, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, άρχισε να χτυπά το θύμα με τα χέρια και έναν ανεμιστήρα.

Στη συνέχεια το ζευγάρι έδεσε τον άτυχο άνδρα και τον έβαλε στο αυτοκίνητο του πατέρα του 34χρονου με κατεύθυνση τα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Όταν έφτασαν εκεί, το θύμα ήταν ακόμα ζωντανό. Συνέχισαν να τον χτυπούν, ενώ στο τέλος προσπάθησαν να βάλουν και φωτιά στη σορό του.

Κατόπιν, επέστρεψαν στη Δραπετσώνα, και προσπάθησαν να καθαρίσουν το σπίτι για να εξαφανίσουν τα ίχνη του εγκλήματος.

Αρωγός τους στην προσπάθεια αυτή ήταν και μία 19χρονη, η οποία αναζητείται.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, παρέπεμψε την υπόθεση σε Τακτικό Ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του 50χρονου (με αρχικά Α.Μ.), ο οποίος κατά πληροφορίες ήταν ναυτικός, κάτοικος Περάματος και σεσημασμένος για ναρκωτικά, είχε βρεθεί ξημερώματα της 15ης Ιουνίου σε βραχώδη ακτή, ενώ λεκέδες αίματος και στάχτη εντοπίστηκαν λίγο αργότερα σε κοντινό χωματόδρομο.

Πέτρος Στεφανής
Newsroom ΔΟΛ

http://news.in.gr/