14.6.16

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η Αστυνομία ..."έδωσε τα ρέστα της". "Μπουζούριασε" 15 χαρτοπαίχτες από Παράνομο Καζίνο!!!



Συνελήφθησαν δεκαπέντε άτομα για παράνομη διενέργεια του τυχερού παιγνίου  TEXAS HOLDEM POKER

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατασχέθηκαν τραπουλόχαρτα, μάρκες και χρηματικό ποσό

Επιπλέον, διαπιστώθηκε εγκατάσταση και λειτουργία κυκλώματος καταγραφής εικόνας και ήχου που χρησιμοποιούσαν προκειμένου να αποφεύγεται τυχόν αστυνομικός έλεγχος


Αιφνιδιαστικός αστυνομικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (14-06-2016), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή Χαριλάου από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα την αυτόφωρη σύλληψη δεκαπέντε (15) ατόμων, για παράνομη διενέργεια τυχερού παιγνίου.


Πρόκειται για δεκαπέντε (15) ημεδαπούς, ηλικίας από 24 έως 65 ετών, εκ των οποίων ένας (1) υπεύθυνος – διευθύνων του καταστήματος, τρεις (3) συνδιοργανωτές του παράνομου χαρτοπαιγνίου, (2) άτομα, οι οποίοι διευκόλυναν στη διενέργειά του είτε ως ντήλερ είτε ως βοηθοί των διοργανωτών και εννέα (9) παίκτες, οι οποίοι συμμετείχαν  στην παράνομη διενέργεια του χαρτοπαιγνίου «TEXAS HOLDEM POKER» με χρήματα.


Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος του 67χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της  παράβασης των διατάξεων περί τυχερών και μη παιγνίων και του Νόμου για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.


Συγκεκριμένα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι σε χώρο της καφετέριας (πατάρι), υπήρχε ειδικά διαμορφωμένος χώρος (οβάλ τραπέζι, τσόχα κ.λ.π.), όπου διενεργούνταν το προαναφερόμενο παίγνιο.

Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν από το κατάστημα και την κατοχή των συλληφθέντων:
  • (11) τράπουλες,
  • (640) μάρκες διαφόρων χρωμάτων, που αντιστοιχούσαν σε διαφορετικά χρηματικά ποσά και
  • Χρηματικό ποσό (6.610) ευρώ


Επιπλέον, διαπιστώθηκε εγκατάσταση και λειτουργία κυκλώματος καταγραφής εικόνας και ήχου, χωρίς την απαιτούμενη άδεια, το οποίο ήταν συνδεδεμένο με κάμερες που κατέγραφαν κινήσεις σε εξωτερικό δημόσιο χώρο.