29.4.16

Η τρόικα ζητάει και την υπογραφή του Μητσοτάκη στα μέτρα!


Σε επανάληψη του σκηνικού του 2011, τότε που η τρόικα ζητούσε τη συναίνεση και υπογραφή της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Αντώνη Σαμαρά, στα μέτρα που προωθούσε το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, είναι πιθανό να οδηγηθούμε, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Το Παρασκήνιο”.
Η εφημερίδα του εκδότη Νίκου Καραμανλή επιλέγει ως βασικό πρωτοσέλιδο θέμα την αποκάλυψη ότι οι δανειστές ζητούν και την υπογραφή του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στα μέτρα, προκειμένου να έχουν τα μεγαλύτερα δυνατά εχέγγυα για την εφαρμογή της συμφωνίας.

Όπως αναφέρει το “Παρασκήνιο”, οι “δανειστές απαιτούν την έγγραφη δέσμευση της μείζονος αλλά και της ελάσσονος αντιπολίτευσης ότι θα εφαρμόσουν τα μέτρα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αν στο μέλλον αναλάβουν την εξουσία στη χώρα”.
Ένα τέτοιο ενδεχόμενο πάντως απορρίπτεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι επιδιώκει την άμεση ανατροπή της κυβέρνησης Τσίπρα από την εξουσία, και δεν συναινεί σε καμία συμπόρευση με το σημερινό κυβερνητικό σχήμα.
http://ysterografa.gr/

______________________________
Δεν ζητά την υπογραφή από τον Μιχαλολιάκο, γιατί ξέρει τι ...θα έπαιρνε!
Juan