23.3.16

Βίντεο: Spetsnaz συνέλαβαν τους Τουρκομάνους που έπληξαν το Mil-8 που συμμετείχε στην έρευνα και διάσωση του Su-24 - "Τρώνε" πολύ ξύλο (φωτό)


Ρωσικές ειδικές δυνάμεις Spetsnaz αιχμαλώτισαν την ομάδα των τουρκομάνων που είχαν πλήξει με πύραυλο TOW το ρωσικό ελικόπτερο Mil-8 κατά την διάρκεια έρευνας και διάσωσης των πιλότων του καταρριφθέντος Su-24 ενώ είχαν σκοτώσει και έναν Ρώσο πεζοναύτη. Οι ισλαμιστές όπως θα δείτε και στα βίντεο "τρώνε" πολύ ξύλο ενώ έχουν ήδη μεταφερθεί στην Μόσχα για τα περαιτέρω...
 
Συγκεκριμένα οι ισλαμιστές έπεσαν σε ενέδρα των Spetsnaz και των ειδικών δυνάμεων του συριακού Στρατού στην Λαττάκεια..
 
Tαυτόχρονα η Μόσχα για πρώτη φορά παραδέχτηκε πως Spetsnaz επιχειρούν στην Συρία και αυτές δεν πρόκειται να αποσυρθούν καθώς φέρνουν εις πέρας "πολλές επιχειρήσεις.
 
"Οι ειδικές μας δυνάμεις επιχειρούν στην Συρία. Παρέχουν αναγνωριστικές αποστολές για τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές, στοχοποιούν τις δυνάμεις των ισλαμιστών σε απομακρυσμένες περιοχές και πραγματοποιούν πολές ακόμη επιχειρήσεις" είπε ο Στρατηγός Alexander Dvornikov σε συνέντευξη του στην Rossiiskaya Gazeta.
 
"Ο συριακός Στρατός απελευθέρωσε 400 οικισμούς κατά την διάρκεια των ρωσικών αεροπορικών επιχειρήσεων και επανεκατέλαβε 10.000 τ χλμ από τους τρομοκράτες".
 
"Οι ικανότητες των ισλαμιστών έχουν μειωθεί στο μισό, έχασαν την πρωτοβουλία τους ενώ το έδαφος που έλέγχουν έχει μειωθεί κατά 10.000 τ χλμ." τόνισε.
 
 
 


pronews