17.3.16

Μένει ο Καμμένος - στηρίζει κυβέρνηση- ζητάει παραίτηση Μουζάλα


Και εγένετο ειρήνη. Λευκός καπνός βγήκε από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝεξάρτητων Ελλήνων. Αποφάσισαν ότι στηρίζουν κυβέρνηση, αλλά ζητούν από τον Μουζάλα να παραιτηθεί. 

«Δεν υπάρχει ψήφος εμπιστοσύνης της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων προς τον κ. Μουζάλα. Αν θα παραιτηθεί η όχι είναι ζήτημα δικό του», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος και υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.



Ο κ. Καμμένος είπε επίσης: «Δεν ζήτησα από τον Πρωθυπουργό να παραιτήσει τον κ. Μουζάλα, αλλά από τον κ. Μουζάλα να παραιτηθεί. Τον Πρωθυπουργό δεν τον αναμειγνύω», δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Όλα τα σενάρια εξέτασε σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος είναι αρκετά "στιμωγμένος" από τους "διεθνιστές" συνετεταίρους του στην κυβέρνηση. Κακά τα ψέμματα. Εάν έπινε κι αυτό το πικρό ποτήρι χωρίς να αντιδρούσε, οι ψηφοφόροι του θα μειώνονταν ακόμα περισσότερο.

Ύψωσε τα λάβαρα αντίστασης, έγραψε στο Twitter, έβαλε κι άλλους να διαρρέουν ότι παραιτείται. Όλα δείχνουν ότι οι ΑΝΕΛ δεν θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση, δεν θέλουν να σηκώσουν αυτό το φορτίο. 

Βέβαια, είχε εξετάσει και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από το υπουργείο, αλλά να στηρίζει το κυβερνητικό σχήμα. Και μπορεί το ενδεχόμενο να παραμένει ενεργό, όμως όπως έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο "Καμμένος διοικει το υπουργείο άμυνας και αυτό τον κάνει ευτυχισμένο - Δεν θα είναι εύκολο να το αφήσει - Πόσους ευτυχισμένους βλέπεις γύρω σου", έλεγε με νόημα.

Το σήριαλ βέβαια αναμένεται να συνεχιστεί για λίγες ακόμα ημέρες μέχρι την ερχόμενη Τρίτη που Σύριζα και ΑΝΕΛ "θα ενωθούν σαν γροθιά και πάλι στη Βουλή απέναντι στη διαπλοκή".
 

onalert