26.3.16

Νέα υπέρπτηση και παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου από στρατιωτικό ελικόπτερο της.... ΠΓΔΜ ανήμερα της Εθνικής Επετείου! (Βίντεο)

"Μαθανε πως π..... και πλάκωσαν και οι γύφτοι"! Juan

ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

Ένα ακόμη σοβαρό συμβάν παντελούς απουσίας της Ελλάδας και απόλυτης αυθαιρεσίας των Σκοπίων σημειώθηκε στην Ειδομένη όταν στρατιωτικό ελικόπτερο του γειτονικού κρατιδίου πέταξε προκλητικά πάνω από ελληνικό έδαφος δίνοντας το στίγμα το ποιος ελέγχει την περιοχή.

Το ακόμη πιο εξοργιστικό είναι ότι το συμβάν έγινε την ημέρα της Εθνικής εορτής της 25η Μαρτίου την ίδια ώρα περίπου που πραγματοποιείτο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα και οι πολιτικοί ταγοί του τόπου δήλωναν τι συμβολίζει για τους ίδιους η Εθνική Παλιγγενεσία του 1821 και πόσο κυρίαρχη χώρα είναι η Ελλάδα!
Έτσι την ίδια ώρα που γίνονταν οι δηλώσεις αυτές το στρατιωτικό ελικόπτερο της Αεροπορίας των Σκοπίων  που βρίσκεται στην περιοχή για να επιτηρεί τη δραστηριότητα των αλλοδαπών παραβίασε τον Εθνικό εναέριο Χώρο κάνοντας βέβαια υπέρπτηση ελληνικού εδάφους.  
Το συμβάν κατέγραψε με την προσωπική του κάμερα ο δημοσιογράφος Αντώνης Ρεπανάς, ο οποίος ακούγεται να αναφωνεί την εύλογη απορία του, για την ανυπαρξία του κράτους.
Εδώ και αρκετό καιρό οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τα γεγονότα στην Ειδομένη τονίζουν την απουσία του ελληνικού κράτους. Το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό ντοκουμέντο αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι η ελληνική κυβέρνηση αδυνατεί να διαφυλάξει την εθνική κυριαρχία της χώρας.
Παρόμοιο περιστατικό είχε καταγγελθεί από δημοσιογράφους την προηγούμενη εβδομάδα. Τότε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών διέψευσε την είδηση. Μετά τη δημοσίευση του παρόντος βίντεο το Υπουργείο Εξωτερικών οφείλει να προβεί στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες προς τα Σκόπια. Εκτός τούτου η ίδια η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει στο μεγάλο ερώτημα αν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.
pronews