15.3.16

Θέμα πρόωρων εκλογών! - B.Λεβέντης: ''Ο A.Τσίπρας εκβιάζει τους βουλευτές με εκλογές την Κυριακή μετά το Πάσχα'' (vid)


Tης Χριστίνας Κοκκίνη
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρωών, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο θεσσαλικό κανάλι TRT. είπε αυτό που ψιθυρίζεται έντονα εδώ και είκοσι ημέρες στα πολιτικά "πηγαδάκια" και μεταμεσονύκτια τραπεζώματα βουλευτών στα πέριξ της Βουλής εστιατόρια και ταβέρνες: Οτι ο Α.Τσίπρας προειδοποιεί όχι μόνο τους δικούς του διαφωνούντες βουλευτές, αλλά και των άλλων κομμάτων που κινούνται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας (ΠΑΣΟΚ, Πoτάμι, Ενωσης Κεντρώων κλπ) ότι θα πάει τη χώρα σε τρίτες εθνικές εκλογές μέσα σε 15 μήνες στις αρχές Μαΐου!

Ο κ. Λεβέντης δήλωσε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός εκβιάζει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με εκλογές σε περίπτωση που δεν ψηφίσουν το ασφαλιστικό.
Μάλιστα, σημείωσε πως συγκεκριμένα τους απειλεί με εκλογές την πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα, που σημαίνει εκλογές την Κυριακή του Θωμά, προκειμένου να τους αποσπάσει τη θετική τους ψήφο στην ψηφοφορία για το ασφαλιστικό.
Εκτίμησε μάλιστα πως η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν θα είναι σε θέση να προχωρήσει δίνοντας της περιθώριο ζωής το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο.
pronews