2.3.16

ΕΙΤΖ (AIDS) ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΨΑΛΜΟΙ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Είναι δυστυχία για την Πατρίδα μας, στις εφιαλτικές στιγμές που περνάει, από τη συνεχή και καθημερινώς αυξανόμενη ροή προσφύγων και λαθρομεταναστών, να ηγούνται του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ο Πάνος Καμμένος, του Υπουργείου Υγείας ο Ανδρέας Ξανθός και του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής ο Γιάννης Μουζάλας.
Και εξηγούμαστε για να καταλάβετε…

Πακιστανοί φορείς του ΕΙΤΖ στο 251 Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας; 

Μπορούν οι μετανάστες ή οι παράνομοι μετανάστες να κάνουν δωρεάν εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία όλων των νοσοκομείων; Μπορούν να κάνουν εξέταση αίματος;
Ενημερωνόμαστε πως ναι. Όπως, ενημερωνόμαστε από ακριβή πηγή, πως όταν διαπιστωθεί πως ο εξετασθείς αλλοδαπός πάσχει από ΕΙΤΖ, ο αρμόδιος ιατρός τον στέλνει στο Κέντρο Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων και το κράτος τους επιδοτεί με βοήθημα 730 ευρώ το μήνα. Δηλαδή, οι αρμόδιοι φορείς αποκρύπτουν πως ο ασθενής πάσχει από ΕΙΤΖ, αλλά αναφέρουν πως έχει κάποια λοίμωξη.
Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα του 2016, στην Ελλάδα της μεγάλης κρίσεως που “θανατώνει” το λαό της.
Όμως, κλονιζόμαστε όταν έρχεται εις γνώση μας και άλλη καταγγελία:
“Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας, νοσηλεύονται λαθρομετανάστες κυρίως Πακιστανοί, οι οποίοι είναι φορείς του ΕΙΤΖ (AIDS). Και τα φάρμακα που παρέχονται ξεπερνούν τις 4.300 ευρώ κατ΄ άτομο”.
Ωστόσο, αν πράγματι αληθεύουν αυτές οι καταγγελίες, τότε πρέπει ομαδικά να βαρέσουμε χαλαρωτικές ενέσεις. Γιατί, δεν μπορεί η Κυβέρνηση να κάνει περικοπές στον Προϋπολογισμό για την Υγεία, το Σύστημα Υγείας να έχει διαλυθεί, να έχουν διαλυθεί τα ασφαλιστικά ταμεία, τα Νοσοκομεία μας να μην έχουν γιατρούς για να περιθάλπουν τους Έλληνες ασθενείς και η Κυβέρνησή μας σε εποχές πάρα πολύ δύσκολες και από οικονομικής πλευράς να περιθάλπει Πακιστανούς με δυσβάστακτο κόστος, σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Όπου, νοσηλεύονται πρωτίστως, παιδιά μας που αναρρώνουν προκειμένου να μπορούν υγιείς να συνεχίσουν να υπηρετούν την Ασφάλεια και την Ακεραιότητα της Πατρίδος. 
Ας θυμηθούμε όμως, τις κύριες δραστηριότητες του 251 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Αεροπορίας μας που είναι μεταξύ των άλλων, οι ακόλουθες:
“Παροχή υγειονομικής περιθάλψεως και νοσηλείας στο εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό της Πολεμικής μας Αεροπορίας και στα μέλη των οικογενειών τους. Στους Μονίμους και Συνταξιούχους Πολιτικούς Υπαλλήλους του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) και στα μέλη των οικογενειών τους. Στο εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΣ) και στα μέλη των οικογενειών τους και σε λοιπές κατηγορίες δικαιούχων που καθορίζονται από κείμενες διατάξεις”.   
Θεωρούμε πως, θα πρέπει να απαντήσουν, τόσο ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, όσο και ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος!!

Καλλιεργούν το μίσος κατά των Ελλήνων στα τζαμιά.      

Σε μια εποχή που η Ενωμένη Ευρώπη, κατ΄ όνομα μόνο, πνέει τα λοίσθια μη μπορώντας να διαχειρισθεί το τεράστιο πρόβλημα από τις χιλιάδες ροές προσφύγων και παράνομων μεταναστών…
Σε μια εποχή που η “Ενωμένη Ευρώπη” δείχνει ένα απάνθρωπο πρόσωπο, που δεν έχει καμιά σχέση με την Αλληλεγγύη και την Αλληλοκατανόηση...
Σε μια εποχή που μέλη της “Ενωμένης Ευρώπης” κλείνουν τα Σύνορά τους με φράγματα και συρματοπλέγματα, προκειμένου να αποτρέψουν την είσοδο στη χώρα τους των κάθε λογής εισβολέων…
Σε μια εποχή που η “Ενωμένη Ευρώπη” δεν μπορεί να τιθασεύσει την όπως πάντα θρασύτητα της Τουρκίας…
Σε μια εποχή που στην “Ενωμένη Ευρώπη”, η Ελλάδα προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις Μουσουλμανικές ορδές που έχουν καταλάβει την Επικράτειά της, την ίδια ώρα που τα ελληνικά νησιά στενάζουν υπό τον βάρος των αμέτρητων ροών μεταναστών και οι οποίοι διαλύουν την οικονομία τους, με αποτέλεσμα σε όλα αυτά τα νησιά να μην πατήσει άνθρωπος στην τουριστική περίοδο…
Την ίδια αυτή εποχή, αξιόπιστη πηγή μας σε υψηλά Επιτελεία, μας καταγγέλλει:
 “Στα τζαμιά του λεκανοπεδίου της Αττικής, που τα εξουσιάζουν οι Σουνίτες, κάθε Παρασκευή που είναι ημέρα προσευχής, έχει έλθει οδηγία από την Μουσουλμανική αδελφότητα ώστε να απαγγέλουν συγκεκριμένους στίχους από Σούρες του Κορανίου (Το Κοράνι συντίθεται από 114 Σούρες που σημαίνουν Κεφάλαια και αναπτύσσονται σε ένα σύνολο 6.236 αγιάτ που σημαίνουν στίχοι).
Κατ΄ αυτό τον τρόπο εκπέμπουν ευχαριστίες στον Αλλάχ και στον προφήτη Μωάμεθ για την μουσουλμανοποίηση της “άπιστης” Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης, υποδεχόμενοι με χαρά τους ομοεθνείς τους αδελφούς. 
Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, γνωρίζει το θέμα;     
Ο κατά τα άλλα λαλίστατος αρχηγός των ΑΝΕΛ θα μας καθησυχάσει ή θα ζει στο νιρβάνα της Εξουσίας;
Τι έχει να πει ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας;