6.2.16

Ο Χατζηνικολάου εξηγεί την απόφασή του να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια στην Τουρκία (video)


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το βράδυ της Παρασκευής ο Νίκος Χατζηνικολάου εξήγησε πως δεν έκανε πλάκα το πρωί στο ραδιόφωνο, όταν είπε πως το Real Group σκέφτεται να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια στην Τουρκία.
Ο έμπειρος δημοσιογράφος μίλησε λοιπόν στο Star για την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Real Group να διερευνήσει το ενδεχόμενο είτε εξαγοράς τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού, είτε αιτήσεως για νέα τηλεοπτική άδεια στην Τουρκία.

Όπως είπε, η πρόθεση είναι, ξεκινώντας από τη Δευτέρα, να διερευνηθούν οι δυνατότητες που υπάρχουν για τη δημιουργία Real Tv στη γειτονική Τουρκία. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ήδη γι’ αυτό εργάζονται δύο νομικά γραφεία, ένα στην Αθήνα και στην Τουρκία.
“Θεωρώ ότι αν ο Τούρκος καναλάρχης έχει το δικαίωμα να διεκδικεί συχνότητα στην Ελλάδα, άλλο τόσο και ο δικός μας μιντιακός όμιλος έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει μια τηλεοπτική συχνότητα στην Τουρκία” σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου και πρόσθεσε:
“Έχω κάνει ήδη τις πρώτες επαφές. Πληροφορούμαι ότι είναι προς πώληση μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός στη γειτονική χώρα και την Δευτέρα, το πολύ την Τρίτη, θα ξεκινήσουμε συζητήσεις μαζί τους”.

ysterografa