12.2.16

Συγκρούσεις αγροτών-ΕΛΑΣ στις εισόδους της Αθήνας - Αγρότες: "Εχουμε δικαιώματα ως πολίτες - Προσέξτε γιατί θα πάρουμε τα όπλα"! (vid)

Πρέπει να καταλάβουν οι "αγρότες" ότι δεν ευθύνεται η Αστυνομία για τη συμπεριφορά της "κυβέρνησης" και ότι δεν μπορεί ο κάθε @@@@@ να επιτίθεται στην αστυνομία χωρίς να διακινδυνεύει  σοβαρά τη δική του σωματική  ακεραιότητα....Επίσης δεν μπορεί ο κάθε @@@@ να σπάζει περιπολικά που έχουν αγοραστεί με το υστέρημα του Ελληνικού λαού. JUAN

_____________________________________

ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίσσονται αυτή την στιγμή μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και αγροτών από την Πελοπόννησο, οι οποίοι επιχειρούν να εισβάλλουν στην πρωτεύουσα  με αποτέλεσμα αρκετούς τραυματίες και την καταστροφή ενός περιπολικού. 
Την ίδια στιγμή δυνάμεις των αγροτών της Αττικής διέσπασαν το μπλόκο στο Μαρκόπουλο και κατευθύνονται προς το κέντρο της Αθήνας, αν και η ΕΛΑΣ τους έχει στήσει και άλλα μικρότερα μπόκα μέσα στην πόλη, οπότε αναμένονται οδομαχίες. 
Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί και η λεωφόρος Αθηνών, από κάποιους αγρότες οι οποίοι κατάφεραν να διασπάσουν τα μπλόκα.  
Οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν στο Χαϊδάρι, λίγο πριν από το Δαφνί και τους ενημέρωσαν ότι θα περάσουν αλλά μόνο τα λεωφορεία και όχι τα τρακτέρ. "Τι τους εμποδίζει το αγροτικό; Κάναμε πίσω για τα τρακτέρ, δεν ανέβηκε κανένα. Θα περάσουν όλα και τα αγροτικά και τα λεωφορεία" είπαν στον ΣΚΑΙ εξαγριωμένοι αγρότες. "Θα βγει ο κόσμος στο δρόμο με τα όπλα" είπε ένας άλλος! (Tέτοιες βλακείες να λέτε να σας πάρουν τις άδειες κατοχής- αφορμή ψάχνουν. Juan).
Οι αγρότες της Πελοποννήσου αν και συμμορφώθηκαν στην απόφαση να μην ανεβάσουν τα τρακτέρ στην Αθήνα, είδαν τις δυνάμεις των ΜΑΤ να τους σταματούν στην προσπάθειά τους να φτάσουν στο Σύνταγμα με τα αγροτικά αυτοκίνητα.
Αυτό που ανέφεραν στις κάμερες ήταν πως ενώ δεν έφυγε ούτε ένα τρακτέρ από την Πελοπόννησο, είδαν με έκπληξη να μην τους επιτρέπεται ούτε η πρόσβαση με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα παρά μόνο με τα λεωφορεία που τους μετέφεραν.
Σε έξαλλη κατάσταση ορισμένοι από τους αγρότες φώναζαν μπροστά στις κάμερες «Κόκκινη χούντα», «Τι είμαστε;Ζιμπάμπουε;», «Εμείς δεν είμαστε Έλληνες πολίτες;δεν πληρώνουμε φόρους;», «Θα βγει ο κόσμος με τα όπλα»


pronews