11.2.16

Ανοίγουν τα Τέμπη το βράδυ για ...να περάσουν τα τρακτέρ.


Θα έχουν άδικο τώρα οι νταλίκες και τα φορτηγά, εάν για αντίποινα κλείσουν (στα Τέμπη)  το δρόμο των τρακτέρ προς Αθήνα;

Juan

Ανοίγουν τα Τέμπη, απόψε στις 21:00 έως αύριο στις 12:00, σύμφωνα με απόφαση που έλαβαν σε γενική συνέλευση τα μέλη του μπλόκου, προκειμένου να διευκολύνουν την κάθοδο συναδέλφων τους αγροτών στην Αθήνα, τουλάχιστον για το διήμερο των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν στο Σύνταγμα, παρόλο που οι ίδιοι δεν θα συμμετάσχουν σε αυτές.


Ωστόσο, τις ώρες «κορύφωσης» της διαμαρτυρίας και του συλλαλητηρίου, οι αγρότες σχεδιάζουν να κλείσουν εκ νέου τα Τέμπη. Σε κάθε περίπτωση, από απόψε το βράδυ έως τη Δευτέρα η Κοιλάδα θα παραμείνει ανοιχτή για πολλές ώρες- υπάρχει και η σκέψη να μην κλείσει καθόλου- ενώ σίγουρα από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και τη Δευτέρα το πρωί θα είναι ανοιχτή, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιστροφή των αγροτών από την Αθήνα.

Οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών, οι οποίοι έχουν αποστείλει τις προτάσεις που συνέταξαν μαζί με τους αγρότες των Μικροθηβών, τόσο στον πρωθυπουργό, όσο και στους αρχηγούς των κομμάτων, περιμένουν ανταπόκριση και το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει διάλογος. 

Όπως έχουν ήδη ξεκαθαρίσει από χθες, η έναρξη διαλόγου με βάση τις προτάσεις που κατέθεσαν τοποθετείται χρονικά από τη Δευτέρα και μετά, οπότε θα έχει ολοκληρωθεί η διαμαρτυρία των συναδέλφων τους στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/real.gr