6.2.16

Άθλιοι δυτικοί..προσέγγισαν την σύζυγο του Μπασάρ αλ Άσαντ για να εγκαταλείψει τον άντρα της ώστε να καταρρεύσει ψυχολογικά!!!


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση των δυτικών μυστικών υπηρεσιών,με σκοπό έναν και μοναδκό,την κατάρρευση του προέδρου στης Συρίας και ψυχολογικά!!!

Έτσι λοιπόν,πληροφορίες θέλουν δυτικές μυστικές υπηρεσίες να προσέγγισαν και να πρότειναν στην σύζυγο του Μπασάρ αλ Άσαντ,Asma,την εγκατάλειψη του άντρα της και φυγή της στην δύση,όπου θα της εξασφάλιζαν μια άνετη διαμονή και ότι άλλο αυτή θα επιθυμούσε!!!Αλλά έκαναν λάθος,δεν είναι όλες οι γυναίκες εξαγοράσιμες.

Όχι μόνο αρνήθηκε,αλλά λιοντάρι κανονικό,στηριξε τον Άσαντ μέχρι εκεί που δεν πάει και μάλιστα,πηγές απο την Δαμασκό αναφέρουν πως πρωτοστατεί στην σκληρή γραμμή κατά των ισλαμιστών που κατέστρεψαν την χώρα της.Όσο για το παράδοξο,μια γυναίκα η οποία έχει επίπεδο και μόρφωση,να είναι κόκκινο πανί για τις δυτικές κυβερνήσεις,ενώ για τις συζύγους των μουλάδων της Σαουδικής Αραβίας στρώνουν κόκκινο χαλί,δεν μας εκπλήσσει,η δύση έχει κανει και χειρότερα,τέτοια κατάντια!!! 
dioptra-news